Prve fotografije sa seta Američkih bogova
26. jun 2016. @ 11:09  |  vesti

Prve fotografije sa seta Američkih bogova

Konačno smo dobili prve fotografije sa seta serije Američki bogovi, adaptacije Nil Gejmenovog bestseler romana. Sajt Entertainment Weekly je objavio fotografiju Senke (Riki Vitl) i Ludog Svinija (Pablo Šrajber) kako odmeravaju snage u baru Džekov Krokodil. Sve to, kao po običaju, zabavlja gospodina Sredu (Jan Mekšejn). Svi fanovi će prepoznati scenu sa početka romana.

Radnja serije prati bivšeg osuđenika Senku koji odmah po izlasku iz zatvora biva angažovan kao telohranitelj od strane misterioznog čoveka Srede. Ipak, Senka uskoro otkriva da je Sreda inkarnacija boga Odina koji putuje Amerikom kako bi regrutovao ostale zaboravljene bogove i suprotstavio se novim američkim bogovima – manifestacijama savremenog sveta i tehnologije, poput interneta, medija i kreditnih kartica.

Nil je kreirao prepunu kutiju igračaka, ispunjenu različitim kulturnim pogledima na to kako Amerikanci funkcionišu kao sistem. Ovo je mnogo više priča o imigraciji, nego o bogovima”, izjavio je Brajan Fuler, kreator serije.

Pored Vitla, Mekšejna i Šrajbera, u seriji će se naći i Emili Brauning u ulozi Senkine supruge Lore, Kloris Likmen kao Zarja Večernaja, Piter Stormar kao Černobog i mnogi drugi.

Svaki fan Gejmena i fantastike nestrpljivo očekuje ovu seriju, a vi?

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi