Prve fotografije Vila Smita kao Dedšota
04. maj 2015. @ 09:47  |  vesti

Prve fotografije Vila Smita kao Dedšota

U Torontu uveliko traje snimanje filma Suicide Squad. Film prati grupu najvećih negativaca iz DC univerzuma. Kako se fanovi nalaze na svakom koraku sa svojim mobilnim telefonima ''na gotovs'', na internetu su se pojavile prve fotografije Vila Smita koji u ovom filmu tumači lik Dedšota.


Na ovim fotografija vidimo Smita kao Flojda Lotona (Dedšot u civilu) kako obavlja malu prazničnu kupovinu, verovatno za svoju ćerkicu koju neizmerno voli i zbog koje i obavlja većinu svojih poslova. Iako sa ovakvim stajlingom Smit više podseća na Đanga nego na anti-heroja iz DC comics-a, moramo priznati da smo očekivali malo mračniji outfit.

A paparaci amateri su nas počastvovali još jednom fotografijom za koju mnogi pretpostavljaju da predstavlja Smita u Dedšotovom kostimu. Ali nas nije tako lako ubediti. Pre će biti da je u pitanju potpuno novi lik čiji ćemo identitet naknadno saznati. Teško je za poverovati da bi režiser Dejvid Ajer predstavio Dedšota kao nekog futurističkog pejntbol igrača bez njegovog prepoznatljivog poveza za oko koji mu pomaže pri ciljanju.

Dedšot se prvi put pojavio 1950. godine u 59. broju Betmena kao strelac koji pokušava da zameni Mračnog Viteza dok su on i Robin na odmoru. Na kraju se ispostavilo da je u tajnosti sarađivao sa kriminalcima u Gotamu, dok im Betmen nije stao na put. U kasnijim brojevima, Dedšot je postao plaćeni ubica i priključio se grupi Suicide Squad.

Premijera filma Suicide Squad zakazana je za peti avgust 2016.

A kako se vama dopadaju ovi kostimi? Napišite vaše mišljenje u komentarima.Povezane teme: DC, Suicide Squad, Will Smith, Strip, film
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi