Prvi trejler nove Fantastične četvorke
06. feb 2015. @ 13:25  |  vesti

Prvi trejler nove Fantastične četvorke

20th Century Fox je objavio prvi trejler za dugo najavljivani reboot filma Fantastična četvorka. Po onome što trenutno može da se vidi, reakcije fanova su poprilično pozitivne. Mnogima se dopada dizajn kostima, zapravo čitav trejler deluje dosta zanimljivo, a podršku ovom filmu dao je i sam Sten Li izjavivši da mu je drago što je neko konačno ozbiljno shvatio Fantastičnu četvorku i odlučio da radnju smesti u moderan svemir.

Režiser Džoš Trenk je odlučio da snimi film koji će više odgovarati modernim gledaocima. Naime, kozmički zraci više nisu odgovorni za nastanak Fantastične četvorke. Umesto toga, Rid, Su, Džoni i Ben dobijaju svoje moći nakon ''neuspešnog'' pokušaja putovanja u drugu dimenziju. Dakle, scenario više podseća na onaj koji smo imali prilike da čitamo u serijalu Ultimate Fantastic four.

Jedino što smeta mnogim fanovima i kritičarima su godine glavnih junaka, koji u ovoj verziji filma izgledaju dosta (o baš dosta) mlađe.

Fantastična četvorka dolazi u bioskope sedmog avgusta 2015. U glavnim ulogama su se našli Majls Teler (Rid Ričards/Mister Fantastik), Kejt Mara (Su Storm/Nevidjiva žena), Majkl B Džordan (Džoni storm/Baklja) i Džejmi Bel (Ben Grim/ Stvor).

A kako se vama dopada trejler?


Povezane teme: Fantastic Four, Marvel, Fox, Stan Lee
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
bull (neregistrovan) @ 07. feb 2015. 13:14 #1
shit
0 0
Shibby (neregistrovan) @ 08. feb 2015. 21:00 #2
Upravo izasao iz kina, gledao SF akciju JUPITER ASCENDING sa Milom Kunis u glavnoj ulozi. Moram reci - tesko sranje! Mila cistacica, koja je ustvari naslednica velike svemirske loze. I oko nje nastaje gomila akcije, pucnjave i ganjanja po citavim svemiru. Film je skup i scene se raskosne, ali je scenario tanak, uloge i dijalozi neuvjerljivi. Tuzan sam jer ivaj film potpisuju braca Washowski, ljudi koji su stvorili legendarnu Matrix trilogiju... Ustvari, oni vise nisu braca, jer je Larry postao zena. Sad se zove Lana. Tako da je film "written & directed the Washowskis". Nebitno, ovo preskociti...
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi