Ryan Reynolds u rimejku "Gorštaka"
06. jul 2012. @ 15:35  |  vesti

Ryan Reynolds u rimejku "Gorštaka"

Ryan Reynolds je prihvatio glavnu ulogu u novom Highlander (Gorštak) filmu. Glumac će glumiti Conora MacLeoda, lik koji je Christopher Lambert tumačio u originalnom filmu iz 1986. godine.

Novi film će režirati Juan Carlos Fresnadillo, među čijim filmovima se nalaze 28 Weeks Later i Intruders. Fresnadillo je takođe u pregovorima za pisanje scenarija filma koji će se fokusirati na bitku između MacLeoda i njegovih besmrtnih kolega ratnika za konačnu nagradu - besmrtnost.

Kanadski glumac Reynolds se proslavio u TV seriji "Two Girls and a Guy", a svetsku slavu je stekao filmovima Blade: Trinity, X-Men Origins: Wolverine i The Proposal. Prošle godine je glumio u igranoj verziji The Green Lantern.

Serija filmova Gorštak počela je 1986. godine sa temom epske bitke između besmrtnih ratnika u kojem su glumili Lambert i Sean Connery. Rok grupa Queen je komponovala nekoliko pesama za soundtrack filma, među kojima su "Gimme The Prize" i "Who Wants To Live Forever".

Od tada je snimljeno četiri nastavka, nekoliko igranih i animiranih TV serija i 10 originalnih romana. Rimejk za veliko platno u planu je od 2008. godine.
Povezane teme: gorstak, highlander, ryan reynolds
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi