Skice otkrivaju kako bi izgledao četvrti deo Rejmijevog Spajdermena
23. jun 2016. @ 12:56  |  vesti

Skice otkrivaju kako bi izgledao četvrti deo Rejmijevog Spajdermena

Ovo je jedna od klasičnih “Šta bi bilo kad bi bilo priča”. Dakle, da li ste se ikada zapitali šta bi se desilo da se Sony nije odlučio na reboot franšize, da nisu angažovali režisera Marka Veba i glumca Endrua Garfilda kako bi “ispravili stvar”? Da su jednostavno dopustili da Sem Rejmi uradi četvrti deo onako kako je zamislio. Nažalost, Sony nije bio zadovoljan rezultatima trećeg dela i odlučeno je da se počne ispočetka.

Ali sada je Spajdi deo Marvel filmskog univerzuma i možemo reći da je konačno u sigurnim rukama. Ipak, ne možemo da se ne zapitamo kako bi taj, nikad snimljeni, četvrti deo izgledao. Znamo da je Rejmi hteo da se u filmu nađu Misterio, Lešinar i Lizard, a istaknuti umetnik Džefri Henderson je fanovima ponudio uvid u skice filma. Ilustrator je oživeo nekoliko Rejmijevih ideja i sve ih možete pogledati na ovom sajtu, a mi vam prenosimo one koje najbolje.

(Dolazi Lešinar)

(borba između njega i Spajdija ne bi bila laka)

(Spajdi hapsi Misterija)

(Rejmi je želeo da Brus Kembel tumači ulogu Misterija)

Henderson pokazuje da su takođe planirali i izmene na kostimu, pa su se dvoumili da li da maska ima “japanske” ili oči kakve je nacrtao Džon Romita. Takođe, kostim bi možda imalo zakrpe, kako Piter ne bi imao novca da ga adekvatno ušiva. Boje bi bile tamnije i izraženije, dok bi i simbol pauka na grudima bio redizajniran.

(Potera počinje)

(Ovo povlači mnoga pitanja)

A da li vi mislite da bi ovaj film bio bolji od prethodnih ili će možda Spajdermen “položiti popravni” u predstojećem Homecomingu? Napišite vaše mišljenje u komentarima ispod.Povezane teme: Spider-Men, Sam Raimi, Marvel, strip
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi