Spajdermen debituje u novom trejleru za film Kapetan Amerika: Građanski rat
13. mar 2016. @ 11:30  |  vesti

Spajdermen debituje u novom trejleru za film Kapetan Amerika: Građanski rat

Iako ovo predstavlja možda najveći i najbrojniji sukob među superherojima na filmskom platnu, fanovi su poslednjih meseci bili najuzbuđeniji samo zbog jednog lika. Nije reč o Crnom Panteru, koji će takođe debitovati u ovom filmu, već o Spajdermenu koji sada zvanično postaje deo Marvelovog filmskog univerzuma.

Nakon Tobija Megvajera i Endrua Garfilda, došao je red na Toma Holanda da portretiše možda najčuvenijeg Marvelovog super junaka.

Na samom kraju trejlera, videćete dragog nam Spajdija u akciji i u dobro poznatom odelu. Možemo reći da ova verzija možda i najviše podseća na onu iz stripova. Sve je tu, potezi, ispaljivači mreže i iako se Holand može pohvaliti tinejdžerskim glasom, moramo priznati da u kostimu izgleda “malo krupnije”.

A sam trejler za film Kapetan Amerika: Građanski rat je baš onakav kakav treba da bude. Vidi se razlog sukoba, vide se podvojene strane, ko je u Kepovom, a ko u Ajronmenovom timu. Premijera filma zakazana je za četzvrti maj, a glavne uloge tumače Kris Evans, Robert Dauni Džunior, Entoni Meki, Džeremi Rener, Skarlet Johanson i Elizabet Olsen.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi