Stiven Spilberg bi voleo da režira novi film o Indijani Džonsu
10. mar 2015. @ 13:32  |  vesti

Stiven Spilberg bi voleo da režira novi film o Indijani Džonsu

Pre nekoliko nedelja, Holivudom je krenula da kruži glasina kako će se zvezda filma Guardians of the GalaxyKris Pret naći u ulozi Indijane Džonsa u reboot-u koji potpisuje filmska kompanija Disney. Još uvek nije preciziran datum izlaska ovog filma (čelnici kompanije Disney poručuju da bi hteli da snime film do kraja decenije) i ne postoji nikakav scenario, a kako je producent Džordž Lukas ’’ispao iz igre’’, mnogi su pomislili da će ga pratiti i Stiven Spilberg koji potpisuje režiju za prethodne avanture Indijane Džonsa.


Ali, na sreću brojnih fanova, na internetu se pojavila još jedna glasina. Navodno je Stiven Spilberg jako zainteresovan da režira novi film o Indijani Džonsu, bili Harison Ford i Džordž Lukas uključeni u njega ili ne. Naravno, to ne mora ništa da znači s obzirom na sve češće i turbulentnije promene u filmskoj industriji. Spilbergovo ime se vezivalo za brojne filmove, pa na kraju nije dolazilo ni do kakve saradnje ili bi se u najboljem slučaju pojavilo na listi producenata kao što je to slučaj sa filmom Jurassic World.

A šta vi mislite? Da li bi Spilberg ponovo trebalo da radi na ovim filmovima ili bi na njegovo mesto mogao doći neki novi režiser? Ko bi to mogao da bude?


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi