“The Office” najbolja serija u poslednjih 20 godina
09. feb 2015. @ 13:30  |  vesti

“The Office” najbolja serija u poslednjih 20 godina

Na dodeli nagrada “Broadcast Awards” koja je održana 4. februara, britanska humoristička serija “The Office” proglašena je najboljom serijom u poslednjih dvadeset godina. “Broadcast Awards” organizuje medijska kuća BBC, a u užem izboru našli su se “Broadchurch”, “Gavin And Stacy”, “Life On Mars” i rijaliti emisija “Big Brother”.

Serija “The Office” čiji su tvorci, scenaristi i režiseri Riki Džervejs (Ricky Gervais) i Stiven Merčant(Stephen Merchant), prikazivala se od 2001. do kraja 2003. godine. Uprkos slaboj gledanosti na početku emitovanja, “The Office” je postala jedna od najuspešnijih britanskih komedija koja je distrubuirana u 80 zemlja širorm sveta.

Serija je imala najmanju gledanost koju BBC pamti. Čak su i kritike bile oštre, ali je ipak doživela vrtoglav uspon. Za samo nekoliko meseci gledanost je udvostručena i publika je prepoznala kvalitet. Ovo nije prvi mokumentarac, ali mislim da se značaj sitkoma “The Office” ogleda i u popularizaciji ovakve forme humorističkih serija”, rekao je producent Filip Plovman (Phillip Plowman).

Britanski komičar Riki Džervejs je krajem prošle godine najavio dugometražni film “Life On The Road” koji prati glavnog lika u seriji "The Office", Dejvida Brenta, 15 godina nakon što je, u potrazi za slavom na rok sceni, napustio kompaniju Vernhem-Hog. Novo ostvarenje zasnovano na najpopularnijoj britanskoj seriji počeće da se prikazuje u bioskopima krajem 2015. godine.


Povezane teme: The Office, Broadcast Awards
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi