The Walking Dead spin-off poprilično drugačiji od originala
30. jan 2015. @ 12:37  |  vesti

The Walking Dead spin-off poprilično drugačiji od originala

Verovatno ste već čuli da Robert Kirkman priprema spin-off planetarno popularne serije The Walking Dead. No, došli smo do novih saznanja koja upućuju na to da će se ova serija poprilično razlikovati od originala i da uopšte neće pratiti dešavanja u stripu.

Za početak treba da znate da je radni naslov ove serije Cobalt, da će radnja biti smeštena u Los Anđeles (očekujemo zombi surfere i ubistvo koj holivudskog znaka!), a kao i prošli put, uloge če biti poverene nekim manje poznatim glumcima među kojima se, za sada, ističe jedino Cliff Curtis koji je glumio u plejadi akcionih filmova.

No, to nije sve.

Radnja u originalnoj seriji započela je kada je zaraza već uzela maha i broje živote. Sa čitavom situacijom upoznali smo se sa zajedno sa Rickom, koji se tek probudio iz kome. U novoj seriji mi ćemo zapravo saznati kako je to sve ozgledalo tokom prvih dana zaraze dok ljudi još nisu znali s čim se suočavaju, niti da zombiji postoje.


Ono što nas sada zanima koliko će ljudima biti potrebno da shvate kako stvari stoje. Ekipa scenarista The Walking Dead ima običaj da razvlači radnju i fokusira se na bespotrebne emotivne momente kako bi seriju učinila ljudskijom i tek su u posledjoj sezoni uspeli da shvate da je serija ipak najrealnija kada nam junaci pokažu sirove emocije i osobine kakve u običlnim situacijama verovatno ne bi ispoljavali.

I naravno, bilo bi lepo da jednom saznamo kako je uopšte došlo do širenja ovog virusa.


Povezane teme: the walking dead
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi