Tom Cruise je novi Abraham van Helsing
06. maj 2012. @ 09:27  |  vesti

Tom Cruise je novi Abraham van Helsing

Tom Cruise je prihvatio ulogu Abrahama Van Helsinga u novoj avanturi o legendarnom holandskom lekaru i borcu protiv vampira, prenosi Deadline.

Cruise će se tako naći u novom filmu studija Universal o neprijatelju Drakule posle loše primljenog filma Van Helsing iz 2004. u kojem je glavnu ulogu tumačio Hugh Jackman.

Novi film produciraće Alex Kurtzman i Roberto Orci, scenaristi filmova Star Trek i Mission: Impossible III, kao deo njihovog dvogodišnjeg ugovora sa studiom Universal. Dvojac je takođe najavio i "oživljavanje" još jedne franšize ovog studija - The Mummy.

"Alex i Roberto su vrlo talentovani scenaristi i producenti koji poznaju vrednost velike priče u snimanju uspešnih mainstream filmova", izjavili su iz studija Universal. "Oni su bili važan deo u nekim u od najvećih holivudskih filmova i TV serija i mi smo vrlo srećni što će taj uspeh preneti i u Universal."

Još uvek nije jasno koja će biti njihova uloga u filmu o Van Helsingu. Njih dvojica su već zaduženi za pisanje scenarija za nastavak predstojećeg filma The Amazing Spider-Man, a nedavno su završili i pisanje scenarija za nastavak Star Trek-a.
Povezane teme: tom cruise, van helsing
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi