U planu snimanje treće sezone serije “True Detective”
01. dec 2015. @ 15:20  |  vesti

U planu snimanje treće sezone serije “True Detective”

Nakon što je objavljeno da je ugovor koji vezuje scenaristu Nika Pizolata (Nic Pizzolatto) za televizijsku kuću HBO produžen do 2018. godine, u javnosti su se pojavile pretpostavke o snimanju treće sezone TV serije “True Detective”.

"Oduševljen sam što ćemo nastaviti saradnju sa Nikom, jednim od najtalentovanih scenarista i producenata današnjice. Jedva čekam da vidim gde će nas njegova jedinstvena kreativna vizija odvesti", izjavio je predsednik HBO, Majk Lombardo.

Iako je Lombardo izjavio kako želi da nastavi saradnju, naglasio je da će u slučaju prikazivanja koncept scenarija biti izmenjen. Nije otkriveno u kom smislu, ali je jedan od uslova rad sa timom koji će izabrati čelnici kuće HBO.

Bolje radim sam. Ukoliko pišem scenario za film ili seriju, ja zapravo izražavam nešto na ličnom nivou. U suprotnom mi to što pravim ne znači ništa. Jednostavno mi je lakše da radim sam”, objašnjava scenarista serije.

Izlazak treće sezone je pod znakom pitanja i zbog činjenice da je druga sezona izazvala podeljene kritke. Ukoliko ipak dođe do snimanja, nove epizode možemo očekivati u toku 2016. godine.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
The Edge of Seventeen / Komedija / Drama
The Edge of Seventeen

Komedija / Drama
Nocturnal Animals / Drama / Triler
Nocturnal Animals

Drama / Triler
Life on the Line / Akcija / Drama
3.0

Life on the Line

Akcija / Drama
Shut In / Drama / Triler
2.0

Shut In

Drama / Triler
Arrival / Drama / Naučna fantastika
Arrival

Drama / Naučna fantastika
Come and Find Me / Drama / Triler
Come and Find Me

Drama / Triler
Elle / Drama / Triler
Elle

Drama / Triler
Novi filmovi