![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 2,091 Registrovan/a: 13. September 05 Lokacija: NS Korisnik br: 3,825 ![]() |
comi ajd otvori ngn na nedelju dana da se izigramo pa zatvaraj ako bas moras
-------------------- www.linetoform.com
------------------------------ Dear Klaymen, please feed my pet flytrap. He eats ring-food. I do not. Love Willie |
|
|
![]()
Poruka
|
|
:? ngn :?
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 660 Registrovan/a: 4. January 05 Lokacija: Novi Sad Korisnik br: 712 ![]() |
evo mimi, cek samo da dogovorim sa advokatom sto sad tamo ima kancelariju da se iseli na 7 dana, kontam da mu nije frka
![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 2,091 Registrovan/a: 13. September 05 Lokacija: NS Korisnik br: 3,825 ![]() |
ma 100% je neki bedni advokat i nema posla pa ce pristati ...
@sparky tamo je poceo da se igra SC kada je izasao i igrao se najbolji sc igde ali onda je dosao kanter ... i takooooo ![]() ![]() ![]() -------------------- www.linetoform.com
------------------------------ Dear Klaymen, please feed my pet flytrap. He eats ring-food. I do not. Love Willie |
|
|
![]()
Poruka
|
|
al sta je to? neka igraona?
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(^mimi^) ma 100% je neki bedni advokat i nema posla pa ce pristati ... @sparky tamo je poceo da se igra SC kada je izasao i igrao se najbolji sc igde ali onda je dosao kanter ... i takooooo ![]() ![]() ![]() ja sam chuo da je kotcho chovek koji je tamo prvi doneo SC i sve nas zarazio (zhiv nam bio i experiencea se nakupio) -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
nije koca tamo doneo sc ...
ja sam dosao jedan dan i rekao kako sam igrao dobru strategiju kod druga i pitao da li je neko cuo i igrao i svi su mi rekli da nisam normalan. ondak je dolazila sakijeva neka ekipai pocela je da igra sc i ja sam se sljako sa njim i to su bile legendarne partije 3v3 koje su trajale oko 2 sata ondak smo comi i ja poceli da ga igramo 1v1 i te partije su isto trajale 2 sata. ondak je comi izgradio betl kruzera upuco probu i svi smo zinuli zato sto ju je ubio iz prve ![]() ![]() ![]() koca dolazi kasnije -------------------- www.linetoform.com
|
|
![]()
Poruka
|
|
@b-cruiser
kao i obicno, comi shteker -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 660 Registrovan/a: 4. January 05 Lokacija: Novi Sad Korisnik br: 712 ![]() |
jbg, bili su to 3/3 kruzeri. inace ne bi odbili probu iz prve.
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
garant si u ta pionirska vremena i istrazivao za kruzere, shteker +3
-------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(crazy*diamond) jbg, bili su to 3/3 kruzeri. inace ne bi odbili probu iz prve. nemoj zaboraviti da je to bila 1.00v mozda je kruzer tamo imao 40 dmg bez ubg. -------------------- www.linetoform.com
|
|
![]()
Poruka
|
|
meni je matori prichao kako je na nekoj kanti, u laletovoj smeni, zatekao sc
i kako je lale, u pauzama vaspitanja dece, primetio da se tu nesto zanimljivo zbiva na ekranu i kako se potom vi u comijevoj smeni niste mogli dogovoriti koju mapu da igrate nakon "edgea", pa je neko poterao onu kochinu igru nastavak je poznat .. ps - moje najstarije secanje sezhe do traumatichne partije na challengeru, u kojoj ja imam 9 zilota, kad mi shaki dotrchava sa 2 lurkera i ukopava ih iza radilica amen -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
shaki + bolest = const.
-------------------- You have to systematically create confusion, it sets creativity free. Everything that is contradictory creates life.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja sam doziveo traumu od strane racunara kada je izasao BW
igram protiv jednog racunara (zerga) i uqcam cit za celu mapu naravno ![]() i ugledam da racunar leze jaje na mos2. i poludim kako racunar vara.\ gledam u to jaje da vidim sta ce da se izlegne kad ono nesto sto prvi put vidim u zivotu ... otislo negde i nestalo. a ja ovako ![]() -------------------- www.linetoform.com
|
|
![]()
Poruka
|
|
NIKAD NE CHITUJ! :happy1:
-------------------- .
. . What does the billboard say? "Come and play,come and play.." |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja se secam kad je meni prvi put lik odradio onaj bag da mi napravi gradjevina na gradjevini
ali digao je hatch ispod mog hatcha i tako izashle su njegove larve i je reko kako to jel si ih overom preneo? on kazhe dada i tako ja dovedem linga da mu ubijem larve i one krenu po hatchu ja prekrstim ruke, dobijem msg victory i nishta mi nije bilo jasno -------------------- You have to systematically create confusion, it sets creativity free. Everything that is contradictory creates life.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Buddha) NIKAD NE CHITUJ! :happy1: bio sam mali i to mi je bilo zanimljivo a i samo sam znao sifru za celu mapu ![]() -------------------- www.linetoform.com
|
|
![]()
Poruka
|
|
doci cu i ja da bude zanimljivo.
-------------------- gogo
|
|
|
|