![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fotke su sa bloga Olivier-a Zahm-a Olivier je inače neki art kritičar, ima magazine i bla bla, a zapravo je francuski buržuj koji ide po svim modnim revijama, događajima i žurkama i koji se druži sa buržuj krem klasom francuske i sve to fotka... super su mi fotke sa bloga jer su dekadentne, ali ni malo prefinjene, već više sirove tj. nisu ispolirane i urađene sa savršenim svetlom i 'skockane' kao većina erotskih fotki već više kao svi su se skinuli i fotkaju se kako god....i super mi je što svi ti buržuji vole da se skidaju i fotkaju i zezaju, što nisu uštogljeni, i nekako je sve francuski i šik ![]() blog:http://www.purple-diary.com/tagged/sex Ovu poruku je izmenio Ikka: Apr 7 2010, 21:29 -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() -------------------- ljokica
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
@ikka: poslednja mnogo dobra fotka, 6. mnogo dobre žene
-------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- nisu dovoljne reči, samo obične reči da me vrate u život..
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
hmmmm
![]() -------------------- そのいたずらっ娘は何食わぬ顔をした。
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 1,123 Registrovan/a: 26. May 09 Korisnik br: 6,930 ![]() |
dupe i shtikle
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- jednom, zlato ce vredeti koliko i pesak. pesimisti ce biti siromasni, optimisti bogati, a ja cu se valjati u snegu.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- ko je puco u lane, pucao bi i u čoveka.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() -------------------- jednom, zlato ce vredeti koliko i pesak. pesimisti ce biti siromasni, optimisti bogati, a ja cu se valjati u snegu.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() -------------------- **bringing fun to dysfunctional**
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Gliding high, towards the silence Deep red sky, in a future world
|
|
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Gliding high, towards the silence Deep red sky, in a future world
|
|
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Gliding high, towards the silence Deep red sky, in a future world
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() -------------------- **bringing fun to dysfunctional**
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
gatu, gari
-------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 14th December 2019 - 13:59 |