![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
има ли овде неко да је члан њиховог клуба читалаца. видео сам на њиховом сајту да има неки фини попусти за чланове њиховог клуба читалаца, а ја би узимао неке књиге па би ми лего тај попуст
тако да ако има неки друг члан овде нек ми се јави живели -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ima popusta, ali imaju i neku odredjenu cifru za koju moras da kupis knjige tokom godinu dana. Ja sam isto gledala to, ali sam na kraju sracunala da mi se ne isplati :roll2:
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
читао сам на њиховом сајту по ком принципу иду попусти и јебеш га.. није да је неисплативо, ако си редован
иде по кварталима па ако сваки квартал пазариш књигу можеш леп попуст ту нахватати и испадне ти стварно машала јефтиније него по књижарама. ја сам мислио узимати неких 7-8 књига и кад сам све срачунао испадне преко 1к динара јефтиније, а и ако је неко члан тог клуба таман бих му ја одрадио куповину књига за овај квартал па је и он на добитку ![]() -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nauro, ja cu od decembra biti clan, bicu i vojnik izmedju ostalog, pa se mozemo dogovoriti
![]() -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
на крају свега овог, отишо сам на сајт, наручио књиге и учланио се у тај клуб
тако, сад сам фаца 8) -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(-Neuromancer-) на крају свега овог, отишо сам на сајт, наручио књиге и учланио се у тај клуб
тако, сад сам фаца 8) :tobre: |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja sam clan vec godinu dana, posto svejedno uglavnom uzimam njihova izdanja, i ispred nosa su mi
koliko znam popust je 10 posto na pocetku, ako kupis bar jednu knjigu u naredna 3 meseca naraste do 15 posto, na tri i vise kupljenih knjiga na to imas jos dodatnih 10 %, a ako si bas redovan, znaci jedna knjiga u mesec dana u toku mislim 6 meseci, dobijas pravo na popust od 25 %...(koji ja imam hihihi) realno popusti su mi bili na pocetku nesto oko 100-150 dinara, al meni to dalo neki osecaj da je jeftino pa sam uzimala knjige kao nenormalna...kupila sad sam brojala, imam 34 lagunine knjige kupljene u prethodnih 9 meseci... dodushe kod njih imas akcije - 3 knjige iz tog zanra za toliko i toliko para, pre 2 meseca su u pola cene bile pesme vatre i leda, i tako, svaki mesec neka akcija.... Ovu poruku je izmenio Cicatrix: Jan 30 2011, 00:32 -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
joj i ja postadoh član pre 2 nedelje. al pre toga sam kupila sve knjige od Džordža Martina
![]() Jel znate gde mogu da nađem "Uliks" od Džejmsa Džojsa, svuda govore i svuda piše da je rasprodata kniga..? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja sam je imao i onda pozajmio nekome ko mi je nikada nije vratio (a ne sećam se ko je to bio) tako da bi trebala i meni nova
-------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
i ja trazim tu knjigu, izmedju svega ostalog
a te ljude sto uzmu knjigu pa je ne vrate bih nabila na kolac -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
a jestel videli onu akciju Lagune i Putnika - na Tajland za 470 evra?
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 1 Registrovan/a: 15. March 11 Korisnik br: 11,464 ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ju ja sam pocela da citam taj Uliks i smorila sam se do jaja.
Ne znam ni da l sam 100 strana procitala, jako je konfuzna knjiga. -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ti nemaš pojma.
našla sam uliks, hvala ! ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 44 Registrovan/a: 9. January 10 Korisnik br: 7,455 ![]() |
Čista slika Srbije“ – prva Lagunina elektronska knjiga
![]() QUOTE Izdavačka kuća Laguna upravo je objavila svoju prvu elektronsku knjigu. „Čista slika Srbije“ je zbirka tekstova objavljenih na sajtu izdavačke kuće „Laguna“, nastalih u okviru projekta „Blog dan“. Pored toga ovo je istovremeno i prva knjiga u ediciji elektronskih knjiga „Blog dan“ i prva Lagunina elektronska knjiga. Tema prvog „Blog dana“ bila je ekologija. Posebno za ovu priliku svi učesnici napisali su po jedan tekst, koji je u decembru 2010. godine objavljen i na „Laguninoj“ blog stranici. vise na stranici http://www.laguna.rs/index.php?m=vesti&vest=995 |
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
има ли овде неко да је члан њиховог клуба читалаца. видео сам на њиховом сајту да има неки фини попусти за чланове њиховог клуба читалаца, а ја би узимао неке књиге па би ми лего тај попуст тако да ако има неки друг члан овде нек ми се јави живели Ja sam član kluba čitalaca Laguna,sa popustima se kreće od 15%,a kasnije se popust povečava kupovinom knjiga,popusti su samo na Lagunine knjige,u njihovim radnjama. Pozdrav!!!!! ![]() -------------------- FOR MY BEST FRIENDS!
"Ajmo čaše svi u vis, nova tura je na mene, ajde pevaljka na bis, sada muzika nek' krene jer ona noćas leči svaku ranu što me peče, zapevajmo svi ko' jedan,alhokol da teče. I ajmo sad da tapšemo,da zagrejemo dlanove, da lomimo kafane,potapamo splavove, jer ovaj ritam drma ko' da udara te struja, a ribe neka mešaju svaka ****, ****. Hoću havariju,svaka čaša,flaša da je slomljena, polupani šankovi,u srči smo do kolena. Zdravicu da čujem za sve moje ortake, da oteramo dagbe,cirkamo do zadnje banke. Za probisvete,mangupe,za sve moje dangube, da birali su ne bi mogli takve da ih sakupe, za kraljeve,kaldrme za proseke sa drumova, za sve ortake koji noćas kriju se od klubova. za sve gazde klubova, u ime starih dugova, stiže ekipa mutnija od Dunava što pare je olupala,samo da bi pucala, pa je mesec ove noći sav u rupama. Da se ponašamo bahato dok ne razvalimo lokal, šta će ko da pije,ma daj još jedan bokal!" |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 2 Registrovan/a: 13. September 13 Lokacija: Novi Sad Korisnik br: 15,921 ![]() |
Ja bi vam preporucio da posetite sajt sa veoma niskim cenama knjiga
http://www.sajamknjige.com |
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 6th December 2019 - 23:59 |