![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Evo ja izgubi socijalni zivot zbog LINEAGE 2
A uz put zasto mi u igri The Battle for Middle-earth odjednom svi junci nicim pogibose? Ako neko ima resenje nek mi javi na [email protected] unapred zahvalan -------------------- Ja stigao a vi gledajte sta ce te...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
MS Train Simulator
i malo manje zbog zahtevnosti (hardverske) - T-72 -------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Tropico
![]() Jel neko igrao Syberiu ? Ako moze da mi preporuci neku slicnu avanturu... Igrica je brutalna! -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Halo 2
![]() a da, snimaju i film po ovoj igri, scenario radi Alex Garland (napisao scenario za "28 dana posle") a radove nadgleda Peter Jackson dok je za specijalne efekte zaduzena njegova WETA radionica. Dobar start za pocetak i iskreno se nadam da ce to biti prvi film (videcemo na cega DOOM lichi u bioskopima) koji je u rangu ili bolji od video igre po kojoj je sniman. -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Far Cry Insticts
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
daj halo 2
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
xbox ili pc?
koliko znam jos se nije pojavio port za pc, a cisto sumnjam da ce ga biti uopste... ak' ti treba za kutiju ok, moz' se isprzitii:) -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
freecell
-------------------- i'm not fat, i'm just easy to see.. ツ
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Kathy) Tropico ![]() Jel neko igrao Syberiu ? Ako moze da mi preporuci neku slicnu avanturu... Igrica je brutalna! avanture? the longest journey grim fandango broken sword 1-2 -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(immacolate) (Kathy) Tropico ![]() Jel neko igrao Syberiu ? Ako moze da mi preporuci neku slicnu avanturu... Igrica je brutalna! avanture? the longest journey grim fandango broken sword 1-2 Imacu ih na umu ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Trenutno nita, tj pomalo PES4.
Čekam Civilization 4, Football Manager 2006 i PES5, svi izlaze u razmaku od par dana. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH ![]() ![]() Avanture? Jedna laganica: "Martyn Mystere: Operation Dorian Gray". |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
A sta je sa Heroes V?
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
a quake 4?
-------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ni ne znam kada je release date za Heroje.
Nadam se da će da bude primetan napredak u odnosu na IV, zato to mi se i nije dopao.. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(iNCUBUs) ekam Civilization 4 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kakva je FIFA 2006??? jel' vredna 200 dinara -------------------- One of these days I'm going to cut you into little pieces
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nisam je nabavio, nemam neku poooosebnu elju, burazer neće da je skida, a meni adsl jo nije uveden... A stvarno me mrzi da je traim na ulici da bih je kupio
![]() Ma nebitno kakva je kada je tu PES5 koji je extra. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Adobe After Effects 6.5 vec 1,5 god. :zli:
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Arnold_Layne) (iNCUBUs) ekam Civilization 4 daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Da, da, da :love: -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(immacolate) a quake 4? sad cje..approx za 2 nedelje u godfather dolazi ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(b0jaN) (immacolate) a quake 4? sad cje..approx za 2 nedelje u godfather dolazi ![]() Doci ce u qm ali cemo qrac da ga igramo na onim masinama.Tj i ja qci tesko da cu da ga igram. Trenutno ne igram nista..Kada sam sacrifice presao 3 puta malkice me smorio.A ako instaliram Disciples 2 ponovo ima da se zakucam ispred kompa opet svako vece do 5 ujutru..i sta cu onda... ![]() Tako da ..trenutno trazim neki brainless hack&slash igru..tipa diablo. eh kamo srece da izadje novi diablo....chekam tu igru kao i pobedu na milioneru( ili da onako u kameru kazem..thank u MTV for pimping my ride) ali tesko tesko... Takodje jaaaaaaaaaaako iscekujem novi Dungeon Keeper... Ali blizzard kao u bullfrog nisu normalni..kao da poradjaju jebene igre.prave pauze od po milijjjjon godina... :mrgud: :mrgud: :mrgud: -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 19th January 2021 - 18:52 |