![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Uzmi Dungeon Siege 2 8)
-------------------- ![]() I'd kindly ask you to Shut The Fuck Up. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
e igrao sam DS keca i jako sam se smorio...bukvalno je jako brainless i jako lako. nisam naisao ni na jednu poteskocu u igri i onda sam se smorio i obrisao je a cd spalio..tj valjda je tako nekako bilo...
DObra igra tok tipa je i Summoner. obozavam igre koje su mi teske da ih predjem..Ne uzivam da se uzivljavam na npc-jevima ...samo na playerima... ![]() -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Probaj da NABAVISH DS2...greota je dati 400dinara za 4 diska ukoliko omasis :|
Ej bre, pa to je 8 litara piva bre ![]() -------------------- ![]() I'd kindly ask you to Shut The Fuck Up. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
PES 5 i Kingdom Under Fire: Heroes
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Wallace and Gromit: The Curse of WereRabbit..... iiiii kakva igra.... preterana... kvazi avantura + arkada + platforma.... inteligentno uklopljeno u celu priču filma i potpunosti prenosi atmosferu iz istog. nemam reči, prosto igra i igra. co-op je totalno presmean, posebno kad se misija odradi i skače sa drugarom od sreće to si zečeve i veverice oterao iz povrtnjaka :bravo:
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Dungeon Siege II do jaja je igra.... presao sam pola....igram do iznemoglosti... mada cesto me iznervira posto one likove sto vodis sa sobom tesko je kontrolisati..ponekad agruju creepove smi od sebe...tardovi..
ali igra je mnogo simpa...posle toga krecem na Fable ( valjda se tako pise) i na Giants-Citizen Kabuto... -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Hou i ja Fable!
-------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 321 Registrovan/a: 27. August 05 Korisnik br: 3,796 ![]() |
lord of the rings :happyroll:
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
To sam prole nedelje preao.
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Spellforce - The Order Of Dawn i Dungeon Siege 2
Dungeon Siege 2 je do jaja igra... preporucujem svakom!! :tobre: -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Sparky) Dungeon Siege 2 je do jaja igra... preporucujem svakom!! :tobre: That`s Playin` -------------------- u zoloshkom vrtu nastao je haos, valja se vutra, koka, kser i pajdo!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
nabavio sam FM 2006 jos na pocetku nedelje, ali nisam jos stigao da ga instaliram...
-------------------- e moj tebra bre.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 321 Registrovan/a: 27. August 05 Korisnik br: 3,796 ![]() |
Pirates :mig:
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Guild Wars, F.E.A.R., Neverwinter Nights druga exp., za sada ali uskoro stize jos naslova! :wicked:
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 215 Registrovan/a: 18. April 02 Lokacija: N.N. Korisnik br: 26 ![]() |
call of duty 2 mnogo jaka igra.
jos nisam nabavio FM 2006 i GTA 3 san andreas pa kad nabavim kontam da cu malo vishe visiti na kompu. |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Fable: The Lost Chapters
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Civ4 nisam odoleo :tobre:
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Presao i Q4 i Fable, sad se bavim CIV i Age of Crompires 3...Fable odlican, Q4 solidan, smara samo sto je pravljeno za glupe amere tj. imas jedan put i samo jedan i 3 puta ukljucis mozak do kraja...
-------------------- oh noes...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Tomy) Civ4 nisam odoleo :tobre: KOliko je noći i noći prolo a da sam rekao sebi: "Jo samo jedan krug..." Sade se igram DotA-e i NFS:Most Wanted -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Warriors
+ Mortal Combat: Shaolin Monks -------------------- ![]() |
|
|