![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
ljubav je u vazduhu
![]() -------------------- to fly
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ljubav je sekta
-------------------- **bringing fun to dysfunctional**
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ljubav nije iva a nije ni mrtva...
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja te volim a ti mene jok
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
mozhe
a i ne mora bit ![]() vojem dzo, kinesku hranu i...ho ho ho svoj krevet al se ne vidjamo chesto u poslednje vreme! -------------------- そのいたずらっ娘は何食わぬ顔をした。
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
volim radu cak i kada je iritantno djubre! :happyroll:
![]() -------------------- all of the kuche trasics are still for medal
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(dida) volim radu cak i kada je iritantno djubre! :happyroll:
![]() jesam djubre ![]() -------------------- oh noes...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ok,meni je neko izjavio sledece
"mislim da si ti moj soulmate ali ja sam gay" ![]() -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
niko nije savrshen :|
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja sam savrshen
![]() -------------------- Dont forget me :)
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(marina-) mislim da si ti moj soulmate ali ja sam gay
pwned :smeh: -------------------- oh noes...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Sir Rada...sa neta) (dida) volim radu cak i kada je iritantno djubre! :happyroll:
![]() jesam djubre ![]() ne ne, ti si iritantno djubre.. razlika je ko bog i eirdija -------------------- all of the kuche trasics are still for medal
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
volim auroru borealis i silno mi nedostaje
![]() -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Aj i ja da se priključim sa stihovima koji nisu moji ali želim da ih podelim i uputim nekome...
"Danas rane više bole nego zvuci iza škole, Nego zvuci one strofe kad sam morao da odem, A sad sam opet ovde al' sve nam se izgubio, Posekli su kesten gde sam nekad tebe ljubio. Ne mirišu lipe, Nema stare violine, Nema nikoga za stolom da za moju tugu brine, Izgubio sam korenje, Džabe nosim ordenje kad niko me ne poznaje. Pa zvezdu Crnog Đorđa dadoh sad za bokal grožđa, Štaće meni ona kad ja nemam bilo koga. Tu su samo patnja i bol, Moji najbolji drugovi U kafani lomim čaše dok mi duša ne iskrvari. Jer ja sam morao da odem, Takav nikom nisam trebao, A sad zbogom, pamti dobro šta sam rekao!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- FOR MY BEST FRIENDS!
"Ajmo čaše svi u vis, nova tura je na mene, ajde pevaljka na bis, sada muzika nek' krene jer ona noćas leči svaku ranu što me peče, zapevajmo svi ko' jedan,alhokol da teče. I ajmo sad da tapšemo,da zagrejemo dlanove, da lomimo kafane,potapamo splavove, jer ovaj ritam drma ko' da udara te struja, a ribe neka mešaju svaka ****, ****. Hoću havariju,svaka čaša,flaša da je slomljena, polupani šankovi,u srči smo do kolena. Zdravicu da čujem za sve moje ortake, da oteramo dagbe,cirkamo do zadnje banke. Za probisvete,mangupe,za sve moje dangube, da birali su ne bi mogli takve da ih sakupe, za kraljeve,kaldrme za proseke sa drumova, za sve ortake koji noćas kriju se od klubova. za sve gazde klubova, u ime starih dugova, stiže ekipa mutnija od Dunava što pare je olupala,samo da bi pucala, pa je mesec ove noći sav u rupama. Da se ponašamo bahato dok ne razvalimo lokal, šta će ko da pije,ma daj još jedan bokal!" |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ljubav je kad se drzite za ruke.
-------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ljubav je transcendencija vremenskih razlika.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
brate, na cemu si ti?
-------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Voli mte
-------------------- Sa o Roma babo babo
|
|