![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
i sad ce opet
mene jebu tebe jebu ja sam danas tri puta iz shupka viri vam paprichica ljuta :awesome: -------------------- jednom, zlato ce vredeti koliko i pesak. pesimisti ce biti siromasni, optimisti bogati, a ja cu se valjati u snegu.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
dude...stfu and chill
![]() -------------------- [url="http://gawker.com/5037013/the-history-of-xenu-as-explained-by-l-ron-hubbard-himself-in-8-minutes"]Sign up now![/url]
[img]http://i.imgur.com/9qHySCu.jpg[/img] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
prokleta avlija
prokleta bila :otpao: -------------------- そのいたずらっ娘は何食わぬ顔をした。
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(stavro') i sad ce opet
mene jebu tebe jebu ja sam danas tri puta iz shupka viri vam paprichica ljuta :awesome: jel ovo tvoje? awesome :tobre: -------------------- **bringing fun to dysfunctional**
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
stavro ne sakati temu
![]() -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
rat i mir,chitao sam ovu drobljavinu 6 mjeseci bukvalno,ne zhalim al sam se smorio.
+ neka hororchina od Kunca jer mi se King uchinio previshe pitak,zajebo se -------------------- http://www.myspace.com/tanzladj
WWW.PROTONRADIO.COM Fakir says: sva je vizljasta Fakir says: mrshavica Fakir says: male grudi Fakir says: nakvarcana Fakir says: i jako voli jebanje |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
:?
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Povratak Filipa Latinovia od Krlee, mislim da je nisam ni proitao do kraja
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ubija me uliks i dzojsov stream of consciousness
-------------------- meni nista nije tesko naoruzacu se vesto jer
za mog coveka ja cu dati sve sve sve |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Albert Kami - Kuga
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Najdosadnija koju sam itala je verovatno od Dobrice osia Daleko je sunce, ta knjiga mi je prva pala na pamet, ne znam moda i nije najdosadnija...
:hmgrhm2: |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Gospodar prstenova treci deo!
Dva puta sam krenula da je citam i nisam mogla nikako da je procitam do kraja. -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(pelica maja) Najdosadnija koju sam itala je verovatno od Dobrice osia Daleko je sunce, ta knjiga mi je prva pala na pamet, ne znam moda i nije najdosadnija...
:hmgrhm2: ja uhvatio to pre par meseci ...bas mi legla ko ladno pivo, dobra knjiga ![]() -------------------- nisu dovoljne reči, samo obične reči da me vrate u život..
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 4 Registrovan/a: 26. June 11 Korisnik br: 11,993 ![]() |
Leele... Ima ih, ima ih.. Ali samo zato sto se to mora procitati u nekom oderedjenom roku, a ti ima jos nekih knjiha i predmeta i iskreno, nisu te knjige za taj uzrast. Mozda profesori imaju los pristup. Mozda su trebali da rade psiholosku analizu likova i samog pisca jer je pisao u tom i tom vremenu, to pripada tom zanru, tom vremenu, bla bla truc. Digla sam ruke od analize koju vide svi (interpretacija), i onda krenula sama da anliziram, stvarala slike, tj. nastavila po starom i zato smo se profesorka i ja terale na noz. Ono silno trazenje najsitnijih detalja.. tipa zasto je ona crna mrlja od nanometra na zidu koji gleda ka jugoistoku o.O ma daj.
Meni su lepo legli francuski pisci, italijanski, i sad zaboravih jednog, ali on je vise poeziji okrenut, ako se dobro secam. Svidelo mi se njegovo gledanje na ljubav. Kao nas Mika. |
|
|
![]()
Poruka
|
|
dobro me podseti
citam po drugi put (prvi put u srednjoj skoli ) Sofijin svet , i ja stvarno volim filozofiju i filozofe ali ljudi! vec 20 dana ravno citam knjigu i nekako mi je agonija...isto kao da idem da uzmem da uchim a ne da odmaram mozak...prosto moram da budem koncentrisana 100% i jeste mi ona zanimljiva al me izgleda mnogo opterecuje...valjda sam presisala sa ovim ispitima pa mi sad treba neka vanzemaljska teorija zavere ili neki triler sa krvlju bodezima i odranim ljudima ![]() -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
hiperion. Probao...Probao...Probao audio...Otishao da surfujem ^^
-------------------- [url="http://gawker.com/5037013/the-history-of-xenu-as-explained-by-l-ron-hubbard-himself-in-8-minutes"]Sign up now![/url]
[img]http://i.imgur.com/9qHySCu.jpg[/img] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 3 Registrovan/a: 28. June 11 Korisnik br: 12,013 ![]() |
"Orlov dar" Karlosa Kastanede isto nisam uspeo da prochitam do kraja, iako sam bash hteo, majke mi.
WOW Items WOW Gear Tera Account Cheap Tera Gold |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Blago cara Radovana... ne uspeh da počitam...
a i Slika Dorijana Greja me je dobrano razočarala -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
mesec dana mi je trebalo da zavrshim Sofiju, inache ne znam da sam neku knjigu citala duze od nedelju dana, ovako u vreme dzabalebarenja...nije da mi nije legla, jednostavno, dve strane dnevno maksimum ...tacno mi je bila agonija...
sad cu da uzmem nesto potpuno nebulozno, neku kupoholicarku u wc-u ili tako nesto debilno... inace jedina knjiga koju nikad nisam uspela da zavrshim a pocinjala sam je/nastavljala je bar 20 puta je Godina smrti Rikarda Reisa, i to sam je uzela naravno nakon Slepila... Ovu poruku je izmenio Cicatrix: Jul 1 2011, 19:01 -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Blago cara Radovana... ne uspeh da počitam... a i Slika Dorijana Greja me je dobrano razočarala zašto o dorijanu greju tako? meni je to jedan od omiljenih romana. -------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 8th December 2019 - 23:12 |