![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Poruka
|
|
Osnovci su danas polagali matematiku, test se sastojao od 50% zadataka istih kao u zbirci, 25% zadataka sa izmenjenim odgovorima i 25% zadataka koji nisu bili u zbirci.
Evo zadataka: http://www.blic.rs/_customfiles/pdf/test-matematika-3.pdf Jesam li ja jedini kome je ovo smeshno i tuzno u isto vreme? : / Gledam juche neke vesti i kao intervjuishu neke osnovce od kad se pripremaju..kao od pochetka godine, ali i dalje imaju tremu, teski su zadaci o____O |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
QUOTE Mozda su zadaci nesto laksi u odnosu na ostale generacije,ali NAMA su zbirke izasle 5 MESECI kasnije,MI smo imali silne strajkove i skracene casove,a da ne pricam o neozbiljnosti nastavnika sto se tice pripremnih casova.Takodje,na poslednja tri zadatka je otislo dostaa vremena,tako da za ostale nije ni ostalo nesto previse vremena.Takodje bih da spomenem ucenike koji nisu imali novca za privatne casove.S obzirom u kakvim su se uslovima odrzavale pripreme i organizacija prijemnog,mislim da nismo prosli preterano bolje od ostalih generacija. Quote sa blicovog sajta, komentar nekog buduceg srednjoskolca ;] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja nisam imala struje, strajkovi bili klasika, a privatni casovi nisu postojali (osim kod mame)
ovo je smesno y = 2x + 1 -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
pogledaj kruzni dijagram, kao i zadatak sa brojem suncanih dana : D
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
pregledala sam sve, da ne donosim zakljucak olako...
najvise mi se svidjaju zadaci tipa, Mirko ide u Bech i placa u 6 rata (preracunaj iz evaRova u dinarove) i slicno ![]() -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
prvih nekoliko zadataka su lakši iz psiholoških razloga
-------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
realno svi zadaci su prelaki.. mozda 5/20 zahteva zapravo znanje neke teoreme ili formule..
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Moje učenice koje su radile imaju 19,5 bodova, ostali koji su se trudili imaju 10 do 16. A bilo je i onih sa po 5 do 7 bodova, kojima je ovo bila samo formalnost jer upisuju privatne sš. Upao sam par puta na čas mate, i realno, deca u tom uzrastu pojma nemaju, a bogami i ništa ne rade.
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Mislim da je kljucni deo tvog posta taj da nista ne rade... Ali ok, suzdrzacu se daljeg komentarisanja u tom pravcu.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Eh, ja nisam imao te prijemne ispite sa obzirom da sam upisivao srednju skolu one godine kada je bilo bombardovanje. Matu bih razbio, ali iz srpskog bih imao nula poena.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Dali onom glavonji od ministra da vide sta moze da resi...
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
molim te ne spominji ga
![]() -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Pa ovo je genijalno !!
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
moram ovo da maznem
![]() posebno mi se svidja Lakši bi bio samo kada bi glasio: Napiši jedan negativan i jedan pozitivan broj. -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Etfovac objasnio na ovom linku ;]
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ma najjači je ovaj 10. zadatak, koji sport najviše voliš trebaš iz kruga da prepišeš šta je koliko posto, vrh!
-------------------- .....we do it for the house.....
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja i dalje ne mogu da poverujem da je ovo real life.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ma najjači je ovaj 10. zadatak, koji sport najviše voliš trebaš iz kruga da prepišeš šta je koliko posto, vrh! znachi, chitam ovo, isplazio jezik u stranu, ispushtam jedno "daaaaaaaaaaaaaaaaaah" i zamishljam: ![]() -------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
hahahaha e upravo to...
-------------------- .....we do it for the house.....
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 7th December 2019 - 18:17 |