![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
![]() U tradiciji prenošenoj sa učitelja na učenika vekovima unazad i ovog leta biće održan skup nekadašnjih posetilaca HNS Foruma. Meteorolozi osim sjajnog vremena pogodnog za golišavost i bludničenje najavljuju tone i tone seksualnih aluzija i bezobraština koje će padati celu noć. U slučaju kiše - nema kiše! Nalazimo se na Štrandu da igramo bosi, tu negde na plaži ispod bine. Samo pratite Loretov glas. Takođe ponesite seksi donji veš i lubrikante. :** -------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 94 Registrovan/a: 25. September 09 Korisnik br: 7,162 ![]() |
U tradiciji prenošenoj sa učitelja na učenika vekovima unazad i ovog leta biće održan skup nekadašnjih posetilaca HNS Foruma. Meteorolozi osim sjajnog vremena pogodnog za golišavost i bludničenje najavljuju tone i tone seksualnih aluzija i bezobraština koje će padati celu noć. U slučaju kiše - nema kiše! Nalazimo se na Štrandu da igramo bosi, tu negde na plaži ispod bine. Samo pratite Loretov glas. Takođe ponesite seksi donji veš i lubrikante. :** Al si ti zagoreo covece. |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Al si ti zagoreo covece. :( e jebiga, a samo sam se trudio da ispoštujem tradiciju kad su najave meetova u pitanju -------------------- mešo volim te
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Al si ti zagoreo covece. al ti ne kontas ni njega ni njegovu zajebanciju... ![]() @hibi ![]() -------------------- We don't inherit the world from our ancestors - We borrow it from our children.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ako kate nema .. nema smisla ni dolaziti
![]() -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja da mogu ja bih samo radi najave dosla!
-------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
eto ti sada ... kako svi lako odustaju ... ccc ...
-------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
alo bre
nemo' da čupam uši za pihtije kakvi su to sad padovi entuzijazma -------------------- mešo volim te
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ahahah ja cu biti u nsu vikend posle, pa mozemo tada
![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
nisi hc, to je ipak samo jedna noc bez sna... (ili sa snom u vozu)
-------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
bump
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
can i come?
-------------------- .....we do it for the house.....
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
afkors, meetovi su free for all
osim za isidoru bjelicu, ona je banovana for lajf -------------------- mešo volim te
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
čisto da naglasim
ja ću biti na startnoj poziciji od 21h pa nadalje ako ne možete da me/nas nađete, vičite -------------------- mešo volim te
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
BUMP
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
LETS GET READY TO RUMBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
-------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja ne mogu,zagnojeni mi krajnici :|
Ovu poruku je izmenio parax: Jun 25 2011, 18:55 -------------------- Dirty Hard and Dark Drum and Bass |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Hibiskus
Nela Lore Neuro Nikola GoldLion Fanuchi Sanjchek Lag TMOS Francee MImi ristepka -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja sam sreo hibiskusa i nikolu u 4:30 dok smo rucavali... Cini mi se da su oni krenuli za suboticu da zezaju kathy
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|