![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Poruka
|
|
U petak oko 20:00, kod klackalica u Dunavskom parku, skupice se ponovo banda s foruma.
Vrishtace, skakati, igrati se cha ku no-a i oglovat' zhene. Meet za nostalgichare, entuzijaste, alkoholichare i one koji to nisu; You'll laugh, you'll cry, it'll change your life. Znajuci nas, i prethodne slichne manifestacije, ochekuje se puno awkward momenata... ![]() ...Loreta i zhena... ![]() ...a bome i hejtera i master sicperverata. ![]() ![]() Naravno, bice mushke ljubavi... ![]() ![]() ...zhenske ljubavi... ![]() ...alkohola... ![]() ...josh Loreta i zhena... ![]() ...i josh awkward momenata. ![]() Verovatno ce biti puno facepalmova... ![]() ...i stvari koje ih izazivaju. ![]() ![]() -------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]() ![]()
Poruka
|
|
Bice garantovano puno srece i radosti...
![]() ...ali i dominacije i vatachenja sisa... ![]() ...kao i kite za sve. ![]() Kad smo vec kod delova tela i nezaobilazne bulje ce svratiti. ![]() ![]() Naravno da se nadamo i Anchi na drvetu... ![]() ![]() ...Palom Andjelu... ![]() ...i JOSH mushke ljubavi! ![]() ![]() Bice Cha ku no-a... ![]() ...obilje decibela... ![]() ...i JOSH Loreta i JOSH zhena! ![]() Da li sam spomenuo zhensku ljubav? ![]() I GLAD! ![]() Grupnjaci obavezni. ![]() ![]() Naravno, kad se sve zavrshi, paparaci ce trljati dlanove, a avanture ce biti preprichavane danima... ![]() -------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ovom prilikom bih pozvao tehnichki naprednije clanove foruma da iskoriste sve povoljnosti novih tehnologija (fejs, spejs, mobilna telefonija i golubovi pismonoshe) da se iscimaju da jave zalutaloj pastvi koja ovo nece videti (jer su lejm, al' ih volemo josh uvek i pored toga).
-------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Dobar, Nikola, dobar!!!
-------------------- http://supermanherbs.com/brown-shilajit
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
RSVP od Kinky Kingdom-a?
-------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
dolazim 100%
-------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
i ja
samo bez pipanja molim vas |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
a ne ne ne. pipanje se podrazumeva
![]() -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- http://supermanherbs.com/brown-shilajit
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
вероватно - 85%
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
my axe
-------------------- [url="http://gawker.com/5037013/the-history-of-xenu-as-explained-by-l-ron-hubbard-himself-in-8-minutes"]Sign up now![/url]
[img]http://i.imgur.com/9qHySCu.jpg[/img] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
verovatno dolazim.
-------------------- We don't inherit the world from our ancestors - We borrow it from our children.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
e da ... ja dolazim oko 21h ... imam neke obaveze ... da donesem 1 ili 2 flashe rakije?
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
affirmative
-------------------- そのいたずらっ娘は何食わぬ顔をした。
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Mozda
![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
jeeeeeeeeee!!! možda je više da nego ne!!!
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ma pravi se hard-to-get
ona zudi da dodje samo se izgovara -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Lorika, vidim poznata ti ta tehnika... It takes one to know one
![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Keti, što si žuta na forumu?
![]() poljubiću te u dekolte na meetu.. ako mi to učiniš! |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
poljubicu vas obe u delkote ako .... that is all
|
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 9th December 2019 - 06:12 |