![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
ovo je odlichna i ozbiljno odradjena board game strategija na temu II svetskog rata, za 2-6 igracha
posedujem je, i voleo bih odigrati poneku partiju ako je neko zainteresovan, neka mi se obrati -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Zainteresovan!!
Ustvari....aj...ono....MOze detalja??? -------------------- [url="http://gawker.com/5037013/the-history-of-xenu-as-explained-by-l-ron-hubbard-himself-in-8-minutes"]Sign up now![/url]
[img]http://i.imgur.com/9qHySCu.jpg[/img] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Panzer na tabli? uvek!
![]() kontam da tablu treba plastificirati or smth... -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
pa mozhe
dakle, u pitanju je potezna strategija, nesumnjivo mnogo ozbiljnija od rizika svaki igrach (max. 6) vodi jednu ili vishe velikih sila (nemachka, italija, rusija, amerika, britanija, francuska), upravljajuci njihovom diplomatijom, ekonomijom, nauchnim istrazivanjem i vojskom (najobimniji deo, naravno) igra se na velikoj mapi koja prikazuje evropu do urala, severnu afriku i bliski istok, tako da je neophodno imati slobodan sto odgovarajucih dimenzija (koji ja u stanu nemam) mozhe se igrati kompletna kampanja (1939-45), ili neki od kracih, pojedinachnih scenaria, medju kojima je najpopularnija barbarossa (nemac v rus, 1 na 1) pravila su bash detaljna, ali prilichno logichna, i lako se uche tokom partije ... ps - ja tradicionalno igram sa nemcima -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
hm.....pa bejsikli se moze kod mene...jer sad imam neta!!!!
A i ogromnu dasku koju mogu staviti na sto pa ce izgledati savrsheno! ![]() Taaaako daaaa....Kod mene bi moglo ![]() E da one rule.....da...nema....Oki to je to ![]() -------------------- [url="http://gawker.com/5037013/the-history-of-xenu-as-explained-by-l-ron-hubbard-himself-in-8-minutes"]Sign up now![/url]
[img]http://i.imgur.com/9qHySCu.jpg[/img] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
meni zvuchi zamimljivo =)
-------------------- そのいたずらっ娘は何食わぬ顔をした。
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 235 Registrovan/a: 24. November 05 Korisnik br: 3,985 ![]() |
moze, i'm in
igram rusiju ili englesku kk, posto roda oce nemce (koje uvek igram u panzer generalu) |
|
|
![]()
Poruka
|
|
neces praviti sranja?
-------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 235 Registrovan/a: 24. November 05 Korisnik br: 3,985 ![]() |
kakva sranja?
a, pa necu, valjda, a kakva sranja? ![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
ma
![]() -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja bih se igrao drage volje kad ve pita
-------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
JA HOU DA IGRAM!!
Prijavljujem se da vodim Ruse. Zovite me. Kad igramo? . . . Pobediu. (moda) -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
May I?
-------------------- تخت جمشید/پارسه
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
sto se mene tiche, svi ste dobrodoshli
cenim da bi termin mogao biti "ubrzo posle nove godine" ako svima zainteresovanima odgovara -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(immacolate) sto se mene tiche, svi ste dobrodoshli
cenim da bi termin mogao biti "ubrzo posle nove godine" ako svima zainteresovanima odgovara meni odgovara od 3. januara, bilo kad, bilo gde, bilo ko, al da ima bar jedna zena kk ![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
eo me!
-------------------- Have no mercy!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
E, da, salila sam se
![]() -------------------- Have no mercy!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
djes majko deca te ne vole
![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ko to kaze, noge slomio?!
-------------------- Have no mercy!
|
|