![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
ta je po vama bolje: generini sistemi koji sadre uglavnom samo grubu mehaniku, a deskriptivne delove u potpunosti preputaju igraima i DM-u ili predefinisani sistemi, koji sadre komplet opise i mehaniku i primenjuju se uglavnom "as is"?
-------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
A ta je to generini sistem koji sadri uglavnom samo grubu mehaniku?
-------------------- Svaka bitka se najpre dobija i gubi u srcu - General ivojin Mii
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
npr. GURPS
-------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Neshto izmedju... Npr. sistemi bazirani na GURPS-u. Previse vremena oduzima DM-u (koji studira, radi i ima devojku) da osmisli, generishe i opishe chitav svoj svet, iako je to ideal koji cu jednoga dana realizovati.
D&D je, npr. previshe ogranichen, smara u poslednje vreme... 8) -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
itam ova pravila za GURPS i NE VERUJEM koliko je dobar sistem
![]() ![]() Znai brutalno! Deluje mi 10 x jednostavnije od D&D :| -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() -------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(PALI ANDJE0) itam ova pravila za GURPS i NE VERUJEM koliko je dobar sistem
![]() ![]() Znai brutalno! Deluje mi 10 x jednostavnije od D&D :| Ma shta lupash... D&D je za decu a ovo je za ozbiljne igrache... Poput Man of Steel-a :mig: -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nikola... Urolaj se
![]() -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Bice taj gurps matori sam da skupim igracha!
![]() -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja bih sveano zamolio svoje igrae da se skupe sutra na trandu u okviru priprema za kampanju
![]() Fala tebe mene mlogo 8) -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
nisam citao pravila za gurps al sam cuo o cemu se radi i vise mi se svidja d20 bas zato sto imas dvadesetostranu...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
:bravo:
-------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 7th December 2019 - 17:30 |