![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Needed help!
Ako neko ima par pdf-ova D&D a pritom poseduje i msn i ima vremena da podeli blago sa menom neka ostavi post ovde grazzias! ps. ne jebem se za dopunu :smeh: . -------------------- (Z) ali zasto mi se i dalje obracaaa!!!? zastoooo!!!!!?
![]() i`m so depresed.... |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
a da probas da kucas u google-u D&D handbook ?ja sam tako nasao sve sto mi je trebalo
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
imam ja skoro sve shto je izashlo do pre koju godinu!
oko 4-5 GB recimo! -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Lore) imam ja skoro sve shto je izashlo do pre koju godinu!
oko 4-5 GB recimo! :worship: @ c0d3r meni treba bash sve ocu da become a master, a nema sve i nema freeeeeee....... -------------------- (Z) ali zasto mi se i dalje obracaaa!!!? zastoooo!!!!!?
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Mogu ja da te spojim sa garijem koji ima oko 12GB Handbookova PDF sve sa GURPS 4th edicijom, al za jedno nedleju dana mozes da dobijes
-------------------- [JJZ]Dr.Aca
Nukiler! It's pronounced nukiler! Keva! (Pitaj BG-djanina da ti objasni) Hajde reci HAj! Hajde reci HEj! Nemoj da se kurcis kada keva ti je gay! Reality is just a mass-hallucination caused by a lack of alcohol |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
2 late. thanks anyway!
-------------------- (Z) ali zasto mi se i dalje obracaaa!!!? zastoooo!!!!!?
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Keva, keve ti, gde si ti do sada?
-------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ma nerviro se, bio ljut na internet, a sada konacno treaba da dobijem ADSL
pa se lagano zagrevam mrzelo me da se konektujem -------------------- [JJZ]Dr.Aca
Nukiler! It's pronounced nukiler! Keva! (Pitaj BG-djanina da ti objasni) Hajde reci HAj! Hajde reci HEj! Nemoj da se kurcis kada keva ti je gay! Reality is just a mass-hallucination caused by a lack of alcohol |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 7th December 2019 - 17:14 |