![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
(stavro'/adrenaline junkie) da 2029 moze da se desi da odemo svi u kurac, mada za to jos nisu velike sanse..
ako se asteroid zajebe, pa nas promasi slucajno 2029te, vratice se 2036te, i jebace nam kevu. ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
amin
-------------------- jednom, zlato ce vredeti koliko i pesak. pesimisti ce biti siromasni, optimisti bogati, a ja cu se valjati u snegu.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(immacolate) nadajmo se da bruce willis, ben affleck, liv tyler, billy bob thornton i ostatak druzine nece biti zauzeti 2029.
sigurni smo mighty i ja da ce do tada Michael Bay i Jerry Bruckheimer naci bolju druzinu! da... -------------------- One of these days...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 247 Registrovan/a: 10. September 05 Lokacija: fotelja ispred kompa Korisnik br: 3,820 ![]() |
bolje asteroid nego crna rupa
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Nikola_) (immacolate) nadajmo se da bruce willis, ben affleck, liv tyler, billy bob thornton i ostatak druzine nece biti zauzeti 2029.
sigurni smo mighty i ja da ce do tada Michael Bay i Jerry Bruckheimer naci bolju druzinu! da... ali oni bi bili mladi i nedokazani -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
...jbg, takva tura... samo krsh i prashina...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja sam vishe za:
"Svi nashi problemi bicje resheni" ![]() -------------------- oh noes...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Znam,čuo sam za to,ali šanse da se to ne dogodi su 5 000 000 puta veće nego da se dobije sedmica na LOTO-u.
Pričalo se i da će neki meteor pasti na Berlin,ali ni od toga ništa. Pričalo se da će biti smak sveta mnogo puta,ali ni od toga ništa... -------------------- FOR MY BEST FRIENDS!
"Ajmo čaše svi u vis, nova tura je na mene, ajde pevaljka na bis, sada muzika nek' krene jer ona noćas leči svaku ranu što me peče, zapevajmo svi ko' jedan,alhokol da teče. I ajmo sad da tapšemo,da zagrejemo dlanove, da lomimo kafane,potapamo splavove, jer ovaj ritam drma ko' da udara te struja, a ribe neka mešaju svaka ****, ****. Hoću havariju,svaka čaša,flaša da je slomljena, polupani šankovi,u srči smo do kolena. Zdravicu da čujem za sve moje ortake, da oteramo dagbe,cirkamo do zadnje banke. Za probisvete,mangupe,za sve moje dangube, da birali su ne bi mogli takve da ih sakupe, za kraljeve,kaldrme za proseke sa drumova, za sve ortake koji noćas kriju se od klubova. za sve gazde klubova, u ime starih dugova, stiže ekipa mutnija od Dunava što pare je olupala,samo da bi pucala, pa je mesec ove noći sav u rupama. Da se ponašamo bahato dok ne razvalimo lokal, šta će ko da pije,ma daj još jedan bokal!" |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Znam,čuo sam za to,ali šanse da se to ne dogodi su 5 000 000 puta veće nego da se dobije sedmica na LOTO-u. Pričalo se i da će neki meteor pasti na Berlin,ali ni od toga ništa. Pričalo se da će biti smak sveta mnogo puta,ali ni od toga ništa... Dylane, poruka pre tvoje je napisana 2007.godine, znači pre šest godina. Iznad svake poruke je sitno ispisan datum. Ovo ti kažem zato što sam primetio da pokušavaš da komuniciraš sa njima, a ovi postovi su nažalost odavno napušteni... ![]() ![]() -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ok brate,ja samo iznosim svoje mišljenje o ovim temama...
-------------------- FOR MY BEST FRIENDS!
"Ajmo čaše svi u vis, nova tura je na mene, ajde pevaljka na bis, sada muzika nek' krene jer ona noćas leči svaku ranu što me peče, zapevajmo svi ko' jedan,alhokol da teče. I ajmo sad da tapšemo,da zagrejemo dlanove, da lomimo kafane,potapamo splavove, jer ovaj ritam drma ko' da udara te struja, a ribe neka mešaju svaka ****, ****. Hoću havariju,svaka čaša,flaša da je slomljena, polupani šankovi,u srči smo do kolena. Zdravicu da čujem za sve moje ortake, da oteramo dagbe,cirkamo do zadnje banke. Za probisvete,mangupe,za sve moje dangube, da birali su ne bi mogli takve da ih sakupe, za kraljeve,kaldrme za proseke sa drumova, za sve ortake koji noćas kriju se od klubova. za sve gazde klubova, u ime starih dugova, stiže ekipa mutnija od Dunava što pare je olupala,samo da bi pucala, pa je mesec ove noći sav u rupama. Da se ponašamo bahato dok ne razvalimo lokal, šta će ko da pije,ma daj još jedan bokal!" |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ok brate,ja samo iznosim svoje mišljenje o ovim temama... Ok, onda je u redu... -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nasi postovi nikad nisu napusteni!
![]() -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Nasi postovi nikad nisu napusteni! ![]() E pa, u tom slučaju mi je drago što ipak nisam bio u pravu! ![]() ![]() ![]() -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 26th January 2021 - 04:27 |