![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
no no no no no nooooo it's like the juliet lewis concert all over again...and again and aggg....drool
-------------------- [url="http://gawker.com/5037013/the-history-of-xenu-as-explained-by-l-ron-hubbard-himself-in-8-minutes"]Sign up now![/url]
[img]http://i.imgur.com/9qHySCu.jpg[/img] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ahahahha Miljana mozes da budes samo bebi roze
![]() Lore, za kolko para nikog da ne poljubis/pipnes na meetu? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
heheheh nema tih para
![]() -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ahahaha.
ja pristajem samo s Keti ![]() i Sandrocom , ako dođe! Keti, oboji me! ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
uuuuu ... vidim bice pipanja
![]() -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
...da donesem 1 ili 2 flashe rakije? A pazi ovog... Lore, jel ti vishe volish jednu zhenu ili dve? -------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ako bih ti ja rekao da volim dve sta bi ti rekao na to?
-------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
To, lutko! :**
-------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Karina,radim do ponoci :|
-------------------- Dirty Hard and Dark Drum and Bass |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Pa nije ti ovo meet Pepeljuga
![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Aj kul onda
![]() Imam ili tvoj ili miljanin broj nisam siguran,zovem kad zavrshim ![]() Taman da mi lizhete svezhe ispirsovanu bradavicu ![]() Ovu poruku je izmenio parax: Jun 16 2010, 22:08 -------------------- Dirty Hard and Dark Drum and Bass |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
odvratno
-------------------- You have to systematically create confusion, it sets creativity free. Everything that is contradictory creates life.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Taman da mi lizhete svezhe ispirsovanu bradavicu ![]() da li je bilo neophodno da nam implementiraš tu mentalnu sliku. neće mi se dići sledećih mesec dana. nakon dugo vremena večeras sam malo gledao tv.. ti sadržaju stvarno više nisu normalni. -------------------- nisu dovoljne reči, samo obične reči da me vrate u život..
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
saša, ideš i ti na meet!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja sam mislila da je meet u subotu...
![]() Ne mogu doc, radim .. -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Radim u subotu, pametni
![]() Jedino ako cu ja da budem Pepeljuga... -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Meet pepeljuga it is!
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
saša, ideš i ti na meet! idem sutra na proslavu mature da vidim ko je umro. -------------------- nisu dovoljne reči, samo obične reči da me vrate u život..
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
već 20 godina prošlo ?
![]() bolje nemoj ići, pitaće te svašta. a ti , odma da ti kažem, ne znaš odgovore na ta pitanja. |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 25th January 2021 - 18:57 |