![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Molio bih vas i da prokomentarisete vas odgovor na POLL ako ste glasali!
Imajte u vidu da ce izadji jako puno svega na videlo sto se tiche jednog nasheg chlana foruma kojeg makar vecina ne voli!!! Ajd, uzdravlje! -------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Coowboy) Da li podrzavate memoare Coowboy-a? Da
-------------------- JA SVE ZNAM, JA SAM MNOGO PAMETAN.
-------------------- "YOUNG, DUMB, FULL OF CUM" -------------------- Zashto komshijin klinja ima veci penis od mene? |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
poto je Nikola rekao "Da" onda u i ja.
-------------------- meni nista nije tesko naoruzacu se vesto jer
za mog coveka ja cu dati sve sve sve |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
prljav ves cuvaj za sebe,kauboju!
![]() -------------------- Mengele je muchio po naredbi firerovoj,
Cheda je shmrkao pajdo u Shilerovoj. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Pogrean odgovor!
Daj prljav ve vamo!! -------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
brate...kako mozes?
a imao je dijareju pre neki dan.... :hmgrhm: -------------------- Mengele je muchio po naredbi firerovoj,
Cheda je shmrkao pajdo u Shilerovoj. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
...heh, ni pod razno...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Poto zbog zato jer ono kako da kaem mislim da nije ako bi bilo jer da bi bilo nije potrebno da ne bude tako da ako jeste onda međutim plavo
-------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
DA
:TOBRE: |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
s obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od tvog obzira, tvoj obzir ne dolazi u obzir
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Daj keve ti...
Zar si toliko nisko pao da moras da iznosis prljav ves. Ljudi koji zabadaju nos u tudji zivot, nemaju svoj sopstveni! -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ali ja ne iznosim tuđ prljav veš...već svoj...uglavnom...
-------------------- !!!I AM INEVITABLE!!!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
da
-------------------- One of these days I'm going to cut you into little pieces
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 522 Registrovan/a: 8. March 05 Lokacija: Beograd Korisnik br: 2,223 ![]() |
u cemu je poenta?
1. ka#ao si neku odavde pa hoces da nam se pohvalis? 2. nije ti dala, ali si cuo od ortaka kako je sposobna pa bi to da podelis sa nama?? :roll2: -------------------- mozda bi trebalo da pocnem da se kockam...
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ne.
Nikada nisam podravao jednostrano naruavanje diskrecije odnosa izmeu dvoje ljudi (poznato mi je da sam u ivotu napravio samo jedan izuzetak, zavaljujui tai). Jednostavno, to je ostvareno u nekom intimnom trenutku i drugaijem kontekstu (probably) i nije ni predvieno da bude za javnost (od obe strane)... -------------------- It's not worth doing something unless you were doing something that someone, somewere, would much rather you weren't doing. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ne treba naruavati tudju privatnost.
ipak, glasao sam za da jer se nadam da e koristiti drugaija imena i anonimne navode :roll2: 'svaka slinost je namerna' :tobre: -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
da...mozda bude nesto poucno... :mig: -------------------- i'm not fat, i'm just easy to see.. ツ
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
koji e nam ***** tvoje lovake prie? :|
mda ne kontam ni poentu ovog glasanja ta ti bi da postavi ali samo ako je popularno i poseeno,tj postavio bi ga samo zbog dobijanja panje... ali kako god,radi ta hoe,mene to ne ugroava... -------------------- all the pain,all the drugs,all the mastrubations
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
dosta vise sa tracevima..
-------------------- Svaka bitka se najpre dobija i gubi u srcu - General ivojin Mii
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Evo..sad se zbog vas i SVET oglasio..tracare jedne
![]() p.s pali,maheem,mikac, no hard feelings, vase slike su bile medju prvima u topiku "fotke clanova"..ako imate nesto protiv, posaljite pismo nasoj redakciji, rado ga necemo procitati. -------------------- Svaka bitka se najpre dobija i gubi u srcu - General ivojin Mii
![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 25th January 2021 - 16:58 |