![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
(yeccah) (plavaivy) ja se plasim mraka,,,dobro ne bash mraka...nego onog sto postoji u njemu...i cuci i ceka.... hahahahahah plavaivi se boji babaroge hahahhaahah heeeeej svasta zivi u mraku... ![]() -------------------- to fly
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Mene je koulja gledala pre neko vee u mraku. I na kraju sam ja prvi trepnuo.
-------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
hahaha
nego mislila sam na to kad si sam u mraku i kad je tisina bucna, kad cujes sve svoje drugare koji ti zive u glavi a svi pocnu da govore u isto vreme.... .a oni vole to vreme,cuce i cekaju taj tren..u mraku...brrrr tad ko prvi trepne..... -------------------- to fly
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 64 Registrovan/a: 4. December 05 Korisnik br: 4,020 ![]() |
Volim zivot,tako da se ne bojim zivota!!! Sto se smrti tice mislim da je to relativna stvar jednostavno se desi. Konkretno nemam straha od smrti. Ali na tu temu ne mogu da pricam ravnodusno jer mi je umro najbolji drug od leukemije, i svaki put kad se tako nesto pomene setim se njega,iako je proslo 4 i po godine nisam ga zaboravio,secam se samo lepih uspomena sa ekskuryija i sl. Ajd da se neskenjavam previse zivite zivot uzivajte u njemu i sta god vam lepo,loodo padne na pamet uradite to!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
(plavaivy) hahaha nego mislila sam na to kad si sam u mraku i kad je tisina bucna, kad cujes sve svoje drugare koji ti zive u glavi a svi pocnu da govore u isto vreme.... .a oni vole to vreme,cuce i cekaju taj tren..u mraku...brrrr tad ko prvi trepne..... ovako- :mig: ? -------------------- Chris Benoit 1967 - 2007
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(immacolate) (plavaivy) hahaha nego mislila sam na to kad si sam u mraku i kad je tisina bucna, kad cujes sve svoje drugare koji ti zive u glavi a svi pocnu da govore u isto vreme.... .a oni vole to vreme,cuce i cekaju taj tren..u mraku...brrrr tad ko prvi trepne..... ovako- :mig: ? paa vise nekako ovako :shocking: :shocking: -------------------- to fly
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
bolesti..
-------------------- stay low,stay strong stay underground..
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Tomy) Nisam uspeo da dobijem odgovor na A&A pa da probamo ovako. Cega se vise plasite zivota ili smrti? Smrti, zato to je nepoznat (bez)oseaj. Dok smo ivi podsvesno smo uvereni da emo iveti veno pa kad pomislimo na srmt (ili nam zakuca na vrata) nije nam svejedno :oops2: Zbog ega bih se vie plaio ivota? Mislim da se smrti ne boje samo oni koji su uvereni da e, im umru, otii u raj i tamo dobiti glavne privilegije, a takvih je malo (?) -------------------- いつでも今日が、いちばん楽しい日
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
"...I don't want to die, but I ain't keen on livin' eather" kaze Robbie Williams...
hmz... bas bi se moglo mnogo citata ovde navesti i mogla bih jako da pametujem s obzirom na to da sam ove nedelje ozbiljno mogla da se upoznam sa "onim svetom"... anyway... kaze jedan sofista, smrti ne treba da se plasimo, jer kada je tu zivot, smrt je odsutna a kada je smrt prisutna mi smo odsutni... drugo, taj pogleda na svet tipa "zivot je bol i treba da gledamo kak oda ga sto pre odbolimo" je naravno - hriscanski... i naravno: mrzimo ga!!!! ![]() zivot nije problem niti bolest koju treba da prelezimo... zivot je cinjenica i zadatak svakog od nas... zato, ako cete se konstatno bojati onoga u cemu se necete ni osecati (necete imati priliku ni da se lose osecate), onda bi bilo najbolje da to odmah uradite! -------------------- **bringing fun to dysfunctional**
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(F Communication) bolesti.. Takodje. -------------------- idi, ne oklevaj.....
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
paranoje
-------------------- I pray everyday to be strong
For I know what I do must be wrong |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ma paranoja je ok kad si normala, cist, jos se i mozes izvuci ....
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Sylvia) anyway... kaze jedan sofista, smrti ne treba da se plasimo, jer kada je tu zivot, smrt je odsutna a kada je smrt prisutna mi smo odsutni... Taj sofista zna kako je to biti mrtav. Ok. -------------------- いつでも今日が、いちばん楽しい日
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(TenMon) (Sylvia) anyway... kaze jedan sofista, smrti ne treba da se plasimo, jer kada je tu zivot, smrt je odsutna a kada je smrt prisutna mi smo odsutni... Taj sofista zna kako je to biti mrtav. Ok. :bravo: vid' neko ipak ponese mozak kada dolazi na forum! ali nazalost napravio si zamenu teza, kao logicku gresku, on nije rekao kako je to biti mrtav nego je rekao da kada je smrt prisutna mi smo odsutni tako da ne moze da postoji strah ako smo mi odsutni sa svojom zivotnosti, ili ti zivotnost je odsutna (kao u ovom slucaju vrhovna kategorija i odrednica zivih bica (a to je da su ziva a ne mrtva))... da li sam ja sad nesto objasnila uopste!? :? :oops2: -------------------- **bringing fun to dysfunctional**
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Sylvia) on nije rekao kako je to biti mrtav nego je rekao da kada je smrt prisutna mi smo odsutni Ja mislim da taj lik mnogo lupeta. (Sylvia) tako da ne moze da postoji strah ako smo mi odsutni sa svojom zivotnosti, ili ti zivotnost je odsutna Pa naravno da nema straha kad si mrtav (a moda i ima?). Mi govorimo o ivim ljudima koji se boje ili ne boje smrti. -------------------- いつでも今日が、いちばん楽しい日
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja se plashim samog sebe
-------------------- u zoloshkom vrtu nastao je haos, valja se vutra, koka, kser i pajdo!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
i ja se plasim tebe
![]() -------------------- I pray everyday to be strong
For I know what I do must be wrong |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(TenMon) (Sylvia) on nije rekao kako je to biti mrtav nego je rekao da kada je smrt prisutna mi smo odsutni Ja mislim da taj lik mnogo lupeta. (Sylvia) tako da ne moze da postoji strah ako smo mi odsutni sa svojom zivotnosti, ili ti zivotnost je odsutna Pa naravno da nema straha kad si mrtav (a moda i ima?). Mi govorimo o ivim ljudima koji se boje ili ne boje smrti. ispashce da branim silviju ali desilo se tako da kontam ovo shta hoce reci ![]() dakle ne pricha o bukvalnoj smrti i zhivotu vec prisustvu smrti i zhivotnosti u nama zhivotnost = vidish dete kako vrishti od srece i igra se prisustvo smrti = vidish zhenu u chetrdesetim oronulu jer ne brine o sebi, nesrecnu svojim zhivotom i nevoljnu da ishta promeni buduci da sam ja malo upoznat sa svetom depresije, crnila i slichno ![]() krajnost jednoga "zhivot je lep i zahvalan sam na ovom poklonu. svestan sam da moram umreti i to je jedna obichna stvar ali cu uzhivati u svakom trenutku ovog zhivota" krajnost drugoga je (nadam se da si odgledao autostoperskog vodicha kroz galaxiju, ma koliko loshe odradjenog): "whats the point?" -------------------- You have to systematically create confusion, it sets creativity free. Everything that is contradictory creates life.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Mr LaG) ispashce da branim silviju ali desilo se tako da kontam ovo shta hoce reci ![]() Mislim da nije mislila na to to ti misli. -------------------- いつでも今日が、いちばん楽しい日
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ovo je najpriblizznije temi chega se plashite?
da. svaki put se uplashim da sam zapushio njc sholju :nene: -------------------- ![]() Razz-a-matazz swankie! |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 25th January 2021 - 17:58 |