![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
reiferschluss se pise na nemackom...
rajfershlus bi bilo prikladno... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
vampir je rec srpskog porekla,ali je englezi izvovaraju vampajr
![]() i sta sad? :? i jos nesto je sa nasih terena..recimo zdravica "ziveli"-kucanje u case..dok nismo bili monoteisti-udaranje case od casu je obred koji je nastao kako bi isterali "zle duhove" iz pica ![]() znaci,moze cheers i uz coca colu :tobre: -------------------- ..u svakom porazu ja sam video deo slobode..
i kad je gotovo..za mene znaj,tek tad je pocelo.. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
najjaa je angarepa
-------------------- mešo volim te
džaba mešo želim te džaba |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Frizhideron) pijac!!!! :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
a ko kaze Njukstal...moolim te? da slomish jezik... jedan drugar, jo jako davno, "dobiu dres Njukstala" ![]() -------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
PLIZZ pozdravi drugara!ali plizz! Taj mora da je............samo tackice.............................. :happy1:
-------------------- Volim svoju devojku
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
da li zaista ochekujete odgovore na ovo ?
![]() -------------------- horny but sensitive
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
evo neki odgovori:
moe i kabel (kabelski) i kabl (kablovski) vikler arav grip rajsfelus raf za bicikl, pijacu, naoare i ostalo, nadam se da se alite ![]() -------------------- horny but sensitive
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
nije zemlja vec zemnja
nema shaMsi pemzija -------------------- I ain't the cat you saw yesterday
لا إله إلا الله محمد رسول الله |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
moja grandmuter je najbolja!
mandoline-mandarine majoneza-majonez flizura-frizura obozavam je! |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Baskebal kako kazhe moja baka, maskeMbal kako neki kazhu, a ja ga obichno zovem makenbal. :B
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Mr. Van den Puup) Jel neko zna koja je razlika izmeu (osim u izgovoru) :?
ERPE i ERPENJE Oba izgovora su pravilna.Na vama je da napravite izbor izmedju ove dve rechi. -------------------- Dirty Hard and Dark Drum and Bass |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
i ja kazem majoneza
![]() -------------------- e moj tebra bre.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(danijelsavic) i ja kazem majoneza
![]() i hrvati i moja devojka. pizdim od toga. -------------------- ko je puco u lane, pucao bi i u čoveka.
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
perhan pizdi od majoneza :happy1:
-------------------- I ain't the cat you saw yesterday
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
1. gripa ili grip
2. carsaf ili carsav 3. rajsfeslus ili rajfeslus 4. ofinger ili aufinger ---- xaxaxax 5. vikler ili vitler 6. kabel ili kabl 7. saraf ili sraf -------------------- Mengele je muchio po naredbi firerovoj,
Cheda je shmrkao pajdo u Shilerovoj. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
um...
(nela) i kabel i kabl
carsav -------------------- horny but sensitive
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ja kazem da si ti nenormalna :smeh:
ja pricam vec duzze vreme bosanski, nekako mi pun dushe jebo mater -------------------- I ain't the cat you saw yesterday
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(dj perhan) (danijelsavic) i ja kazem majoneza
![]() i hrvati i moja devojka. pizdim od toga. Pogodi odakle je moja grandmuter! I koja ce njena unucica dobiti hrvatski pasos! Oj majonezo! Klanjam ti se ja! |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
zelim da ukazem na jednu kardinalnu gresku koju nazalost vecina ljudi pravi u nasem jeziku... rec je o MNENJU... ljudi mahom govore MNJENJE... a to je nepravilno jer to nista ne znaci... ili je MNENJE ili MNIJENJE... ako govorite i crnogorski
![]() @Hibiskus tea, izvini.... ah da ... SHANGAREPA... razlika izmedju sherpe i sherpenje je u tome sto je sherpenje na madjarskom a sherpa je skracena verzija gore pomenutog... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- **bringing fun to dysfunctional**
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
1. grip
2. carsaf 3. rajsfeslus 4. ofinger 5. vikler 6. kabl 7. sraf nisam imao ich dvoumljenja ni oko chega :roll2: -------------------- 1'500'000 u prvom svetskom
2'000'000 u drugom 6'000 u kraljevu 7'000u kragujevcu, OPROSTI ALI NIKAD NE ZABORAVI!! |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 25th January 2021 - 18:56 |