![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Ma ja se malo sxalim,naravno da imam Any key.Volim kad se neko primi da objasni,i to losxe.To me cxini razdraganim pre nego sxto odem na plazu.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ti se to sksalish?
-------------------- u zoloshkom vrtu nastao je haos, valja se vutra, koka, kser i pajdo!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ej a zasto je to cudo sto hocu da uzmem 50+ mb?
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
pa brdo slika a ima i .avi snimaka,360 view prirode i plaze i moja avlija i tako.
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
a ti si koji penis TAMO?
ambasador dobre nade? ovaj volje -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
kazem ja...najbolji drug.
i sta kazes? pozivash me da dodjem ovo leto kod tebe? oh da... pa tu je leto cele godine. moze..kad ti onda odgovra da dodjem? -------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
gde se nalaze windows instalacioni fajlovi koji se kopiraju prilikom inst. ?
znam da je velika verovatnoca da kad se windows instalira, da se i ti fajlovi obrisu, al kod mene je drugaciji problem pa me jednostavno zanima gde ti fajlovi zavrse. -------------------- wakanpi
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ukratko, koji je najbolji adsl provajder u gradu ?
zasto? kakva su vam iskustva? -------------------- wakanpi
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Problem sa soulseekom:
Koji god fajl da pokusam da skinem izbaci mi "local file error", a dole u onom download prozorcetu pise I/O error [erno13] permission denied ..... Nista nisam dirala u podesavanjima, jedino ako je brat nesto dirao u root-u iz svog naloga (jer sam na linuxu), ali ja ne znam sta je mogao da uradi pa da mi se to desi... Neka pomoc? -------------------- I clip the lines,
I know that will move my sight. I view the cycle out of me... To step into another sphere. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ne znam koji mu je q, ja nisam imao takve probleme.
elem, zasto preko mozille nece da mi se uloguje na hns, dok preko opere je sve ok. a ranije nisam imao ovakve probleme. `ebala vas mozilla -------------------- wakanpi
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
mozilla je keva
-------------------- One of these days...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
"Jebem li ga ako znam sta je u pitanju.
![]() Obrishi cookies pa probaj,to je sad fora sa cookies, kad god neko ne zna da reshi neki problem kazhe "obrishi cookies", chak i kad odesh popu da se ispovedish pop ti kaze da obrishesh cookies i sve ce biti kul, mir i blagostanje." -------------------- Sa o Roma babo babo
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(iSinister) ne znam koji mu je q, ja nisam imao takve probleme.
elem, zasto preko mozille nece da mi se uloguje na hns, dok preko opere je sve ok. a ranije nisam imao ovakve probleme. `ebala vas mozilla vec objasnjeno u jednoj temi od strane frika, obrisi sve cookies/temporary files/cache i onda edituj bookmark u http://www.happynovisad.co.yu/forum/index.php i necesh imati probleme |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(B0JAN) vec objasnjeno u jednoj temi od strane frika,
obrisi sve cookies/temporary files/cache i onda edituj bookmark u http://www.happynovisad.co.yu/forum/index.php i necesh imati probleme :dada: :dada: :dada: -------------------- ![]() I'd kindly ask you to Shut The Fuck Up. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
hvala drugari
![]() dok npr, na drugom forumu, u isto vreme kad se ovo sa hns.forumom desilo, tamo mi je obrisan account ![]() kaze da ne postoji, bukvalno!!! admini sa foruma kazu da je moguce da ih hackeri ponovo zajebavaju, al sve je tu meni simnjivo ![]() -------------------- wakanpi
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ok ja i dalje nisam resila svoj problem, garant mi je brat akao nesto po zabranama, odrobijacu ga, a sad mi se zeznulo jos milijardu nekih stvari necu ni da pisem sta, samo da vam se pozalim... : ) mislim ------> : ( !!!!!!
-------------------- I clip the lines,
I know that will move my sight. I view the cycle out of me... To step into another sphere. |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Z) ok ja i dalje nisam resila svoj problem, garant mi je brat akao nesto po zabranama, odrobijacu ga, a sad mi se zeznulo jos milijardu nekih stvari necu ni da pisem sta, samo da vam se pozalim... : ) mislim ------> : ( !!!!!!
Definitivno je u pitanju konflikt sa zabranama (write permissions), mislim da je vrlo moguche da je tvoj brat kriv. Nateraj ga da sve vrati onako kako je bilo i proradice normalno ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
daaaa....osiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.....sto je u vojsci i dolazi vikend nakon uskrsa! :otpao:
pfffffffffffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! -------------------- I clip the lines,
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(Z) daaaa....osiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.....sto je u vojsci i dolazi vikend nakon uskrsa! :otpao:
pfffffffffffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!! a da ti da roota ? ne ? ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 23rd January 2021 - 04:37 |