![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() |
![]() ![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 5 Registrovan/a: 7. February 09 Korisnik br: 6,856 ![]() |
Smatram se osobom koja najvise mrzi duvanski dim i pritom mi smeta. I mrzim one sebicne pusace i bezobrazne koji puse gde stignu bilo da je zabranjeno ili dozvoljeno. A pogotovo kad taj smrad ubaci u gradski bus
Kakva su vasa misljenja o cigaretama i pusenju? |
|
|
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Zabraniti pušenje na svim javnim mestima i povećati drastično cenu cigareta, odnosno porez koji država ubira na svaku paklicu.
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
ko puši, crno mu u duši
-------------------- |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Zabraniti proizvodnju i stavljanje u promet.
-------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 5 Registrovan/a: 7. February 09 Korisnik br: 6,856 ![]() |
al najgore, ne mozes ljude naterati da prestanu.cak se u jednoj situaciji zena raspravljala sa skolskim domarom u skoli kako je on bezobrazan sto joj ne da da uz kafu popusi cigaru u skoli!!
navodno je pre par godina podignut porez na cenu cigareta ali nista to ne cini |
|
|
![]()
Poruka
|
|
zabraniti uzgajanje i spaliti sve biljke duvana na svetu.. e da, i sve one koje pocinju na d
-------------------- One of these days I'm going to cut you into little pieces
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
dud?
-------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
i dud. spaliti.
-------------------- One of these days I'm going to cut you into little pieces
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
damn!
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Dud je kul :O
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Smatram se osobom koja najvise mrzi duvanski dim i pritom mi smeta. I mrzim one sebicne pusace i bezobrazne koji puse gde stignu bilo da je zabranjeno ili dozvoljeno. A pogotovo kad taj smrad ubaci u gradski bus Kakva su vasa misljenja o cigaretama i pusenju? Mi tu nemožemo mnogo da doprinesemo,jer navika je jedna muka,a odvika dve. Trebalo bi povećati cenu cigareta i zabraniti pušenje na svim javnim mestima. -------------------- FOR MY BEST FRIENDS!
"Ajmo čaše svi u vis, nova tura je na mene, ajde pevaljka na bis, sada muzika nek' krene jer ona noćas leči svaku ranu što me peče, zapevajmo svi ko' jedan,alhokol da teče. I ajmo sad da tapšemo,da zagrejemo dlanove, da lomimo kafane,potapamo splavove, jer ovaj ritam drma ko' da udara te struja, a ribe neka mešaju svaka ****, ****. Hoću havariju,svaka čaša,flaša da je slomljena, polupani šankovi,u srči smo do kolena. Zdravicu da čujem za sve moje ortake, da oteramo dagbe,cirkamo do zadnje banke. Za probisvete,mangupe,za sve moje dangube, da birali su ne bi mogli takve da ih sakupe, za kraljeve,kaldrme za proseke sa drumova, za sve ortake koji noćas kriju se od klubova. za sve gazde klubova, u ime starih dugova, stiže ekipa mutnija od Dunava što pare je olupala,samo da bi pucala, pa je mesec ove noći sav u rupama. Da se ponašamo bahato dok ne razvalimo lokal, šta će ko da pije,ma daj još jedan bokal!" |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|