![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Ti si lud ako mislis da je on nesto procitao od tih vesterna. Mali samo lupa jer je negde video prvu epizodu da je neko nesto napisao a za drugu nema pojma zato i nije nista napisao. Evo pitaj ga nesto da ti kaze iz tog stripa da vidim bas da odgovori!
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 360 Registrovan/a: 7. June 13 Lokacija: Bijeljina Korisnik br: 15,414 ![]() |
Ti si lud ako mislis da je on nesto procitao od tih vesterna. Mali samo lupa jer je negde video prvu epizodu da je neko nesto napisao a za drugu nema pojma zato i nije nista napisao. Evo pitaj ga nesto da ti kaze iz tog stripa da vidim bas da odgovori! Te stripove sam skinuo i procitao. Znam da se u stripu psuje. Naslovnica prvog stripa predstavlja majku Izbacivaca iz salona Inferno (Pakao) i njegovu bracu. Oni su pljackali. Ukrali su vrijedan dijamant, a majka im ga nije dala. Ne sjecam se kako je ona poginula, ali onda su njegova braca trazili dijamant. Kada nisu nasli, rasporili su je (Uprkos tome sto je Izbacivac bio protiv toga), i potrazili dijamant u njenim crijevima sa razlogom da ga je pojela. Nisu ga nasli. Na kraju se jedan od brace i Izbacivac svadjaju, i idu u precinu gdje je sahranjena njihova majka. Tu jedan od brace Izbacivacu otkriva da je njihova majka dijamant sakrila u vaginu. |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Ja svratio malo do Srbije
![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 360 Registrovan/a: 7. June 13 Lokacija: Bijeljina Korisnik br: 15,414 ![]() |
Fino ,fino ![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Te stripove sam skinuo i procitao. Znam da se u stripu psuje. Naslovnica prvog stripa predstavlja majku Izbacivaca iz salona Inferno (Pakao) i njegovu bracu. Oni su pljackali. Ukrali su vrijedan dijamant, a majka im ga nije dala. Ne sjecam se kako je ona poginula, ali onda su njegova braca trazili dijamant. Kada nisu nasli, rasporili su je (Uprkos tome sto je Izbacivac bio protiv toga), i potrazili dijamant u njenim crijevima sa razlogom da ga je pojela. Nisu ga nasli. Na kraju se jedan od brace i Izbacivac svadjaju, i idu u precinu gdje je sahranjena njihova majka. Tu jedan od brace Izbacivacu otkriva da je njihova majka dijamant sakrila u vaginu. Ja svratio malo do Srbije ![]() ![]() Nikada do sada nisam video da je Silvester nešto kupio ili napisao o nekom stripu... Toliko o tome... -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Slazem se u potpunosti, ali sada ce on pisati kako smo mi klinci, kako ja po forumima nalazim analize epizoda koje pisem, kako Dino krade slike i postavlja...
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
E ljudi zasto mi nebismo samo kulirali negativne komentare,kao da uopste ne postoje,samo da ih prijavimo i to je to...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
E ljudi zasto mi nebismo samo kulirali negativne komentare,kao da uopste ne postoje,samo da ih prijavimo i to je to... Naravno, zato i vređaju da bi nekoga uvukli u konverzaciju, a onda je gotovo... -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Izašao je novi Marti Misterija br. 27, "Poslednji Konvoj", kupio sam ga danas u Trafici....
tekst - Paolo Morales crtež - Fabio Grimaldi ![]() ![]() ![]() -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Odlicno.
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Kupio sam danas u Alan Fordu novi Zagor Klasik br.32, "U Službi Cara", strip je "debeljuca" od 337 strana...
Tekst - G. Nolitta Crtež - F. Donatelli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovu poruku je izmenio Minuteman: Mar 27 2014, 16:11 -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
I novi Essential "Fantastična Četvorka" br.1
![]() ![]() Privju: http://www.carobnaknjiga.rs/chest/odlomak/...%20cetvorka.pdf Ovu poruku je izmenio Minuteman: Mar 28 2014, 13:54 -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Lijepe si stvari kupio, javi kakvi su ![]() Hvala! ![]() -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Kupio sam danas One Piece br.3, "Stvari o kojima se ne laže"...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Izašao je novi Zagor br. 81, "Ponekad Se Vraćaju", kupio sam ga danas u Trafici....
tekst – Moreno Burattini crtež – Massimo Pesce ![]() ![]() ![]() Ovu poruku je izmenio Minuteman: Apr 9 2014, 18:55 -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Kupio sam i novi Essential “Čudesni Spajdermen” br. 3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovu poruku je izmenio Minuteman: Apr 24 2014, 21:51 -------------------- Révolution Sociale Et Libertaire
|
|
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 23rd January 2021 - 08:13 |