![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Novi Martin, knjiga br. 2...Ok je, al nisam uzbudjena kao kod prva dva dela...osim sto me Smrad odusevljava...
Pticjak - Mo Hejder Poprilicno fin triler, dovoljno bolestan za moj ukus, lepo opisan, malko poput Pavicevih serija sve povezano, al moze da prodje... -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 44 Registrovan/a: 9. January 10 Korisnik br: 7,455 ![]() |
Biblio Vampiro - sazeti vodic o vampirima i jos vaznije kako ih izbeci
![]() Mjuriel Barberi - " Otmenost jeza" - predivna knjiga; uzivala sam od prve do poslednje strane i nadala se drugacijem kraju :/; zamerka izdavacu jer je izostavio (namerno ili slucajno) na kraju knjige Beleske o piscu |
|
|
![]()
Poruka
|
|
Meni je Otmenost jeza bila predvidljiva...tacno sam znala sta ce se desiti medju njima, ka tome se islo, kao i ka takvom kraju...ne kazem da je predvidljivost losa stvar, naprotiv, knjiga je divna, kao sto sam gore negde rekla, drugaciji kraj ne bi imao smisla...
![]() Spoiler!!! Isto tako mi ova knjiga budi asocijaciju na Jedan dan.... ![]() Inace sam zavrsila Artur Klark - Rama, sva cetiri dela....Artur Klark i Den Simons su moji bogovi! ![]() -------------------- I wanna know Have you ever seen the rain...
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() Neke jako jako jako kripi slike mi ubacio ovaj roman u glavu. Sure nije me uplashio u klasichnom smislu al ono...dobro je...zasad...20% to go ^^ -------------------- [url="http://gawker.com/5037013/the-history-of-xenu-as-explained-by-l-ron-hubbard-himself-in-8-minutes"]Sign up now![/url]
[img]http://i.imgur.com/9qHySCu.jpg[/img] |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
![]() Stvarno ne znam zašto nisam ranije počeo sa čitanjem ovog serijala... stvarno je za svaku pohvalu, nabavljam ostatak što pre ![]() |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Bantustan - ekipa iz Kluba Putnika
-------------------- Sa o Roma babo babo
|
|
|