![]() |
Dobrodošao Gost ( Prijavi se | Registracija )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Poruka
|
|
Ne.. paz, jedino kad je intel bolji je ako koristi softver koji je namerno pravljen da se sporije izvrava na AMDu, al ebga
-------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Intel
-------------------- One of these days I'm going to cut you into little pieces
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Motorola.
-------------------- Sa o Roma babo babo
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Toshiba!
![]() Hm... AMD. -------------------- いつでも今日が、いちばん楽しい日
|
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Speed nas zaebo :oops2:
-------------------- As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1.
Godwin's law |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
amd naravno
-------------------- She's a Maneater, make you work hard
Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords Wish you never ever met her at all! |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(NS-CODE) Speed nas zaebo :oops2: ...oce to ponekad... :mig: :oops2: |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 992 Registrovan/a: 14. August 05 Korisnik br: 3,770 ![]() |
pazi p4 extreme edition uzmesh.... ili amd athlon 64 fx-57 3800+, nova 90nm tehnologija... baziran na San Diego jezgru ali josh josh brzi... mislim da radi realno na nekih 2.8Ghz... od toga nema jache... cena chista formalnost... samo 1000$...
ili da sachekash X2 generaciju, dual core i te varijante.... do mozda bude malkice i skuplje... al shta je to za nas?! ![]() -------------------- misim.... shTa rEci..!
![]() |
|
|
![]()
Poruka
|
|
(RBiMbaaaaa) pazi p4 extreme edition uzmesh.... ili amd athlon 64 fx-57 3800+, nova 90nm tehnologija... baziran na San Diego jezgru ali josh josh brzi... mislim da radi realno na nekih 2.8Ghz... od toga nema jache... cena chista formalnost... samo 1000$... ili da sachekash X2 generaciju, dual core i te varijante.... do mozda bude malkice i skuplje... al shta je to za nas?! ![]() ...firma u kojoj radim je pazarila makinu sa dual -core jezgrom, jbg, tek treba da stigne zajedno sa 2 Gb ram,sistemskim Raptor HDD-om, 3x200 Gb radnim, Matrox 100 extreme pro kartica za montazu, etc, etc... |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
(iNCUBUs) Intel (iako igrom sluaja imam AMD). :worship: :worship: :worship: :worship: jbg,koliko je x puta intel "stabilniji" od AMD-a!!! samo treba malo vise novaca... |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
AMD 64 3200+
prede... -------------------- .
. . What does the billboard say? "Come and play,come and play.." |
|
|
|
![]()
Poruka
|
|
Grupa: Members Poruke: 992 Registrovan/a: 14. August 05 Korisnik br: 3,770 ![]() |
ma nema tu vishe pitanja shta je stabilnije... kad pljunesh dobre pare bilo intel bilo amd... radice ti ko satic shta god kupish...
a i stabilnost kompa vishe zavisi od svakakvih raznoraznih faktora, nego od same marke procesora... shta ti vredi i najnapucaniji intel/amd ako ti brate ne odrzavash sistem, napunish ga virusima, ne chistish registry, defragment... blabla..... evo neshto korisno za svakoga http://www.tweakguides.com/files/TweakGuidesTC.zip ja lichno sam vishe hteo gejmerski komp pa sam uzo AMD... bolje se pokazao u igrama... -------------------- misim.... shTa rEci..!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Tekstualna verzija | Datum i vreme: 8th December 2019 - 16:11 |