Fruška gora u najlepšem izdanju koje ste ikad videli!
23. jun 2017. @ 10:45

Fruška gora u najlepšem izdanju koje ste ikad videli!

Udruženje Fruškać snimilo je spot o Fruškoj gori, s namerom da predstavi njene vrednosti.

Video je realizovan proteklog meseca u režiji Andrije Kovača, dok se Nikola Arežina, inače pokretač Fruškaća našao u ulozi producenta. Za snimke iz vazduha pobrinuo se Nikola Mraković iz studija Skysense.

Video je nastao prvenstveno iz naše želje da prenesemo deo njene lepote i sadržaja, zaintrigiramo i podstaknemo ljude da dođu i da joj se vraćaju, kao i mi. Video sumira naše najdraže i najzanimljivije trenutke na Fruškoj gori u prethodnom periodu i poziva vas da je doživite našim očima. Snimali smo na nekim od najlepših lokacija kao što su pećina Beli Majdan, Ledinačko jezero, livada Kišelez, jezero Moharač, bajk park Bukovac, Neštin, Iriški venac - poručuju aktivisti Fruškaća.


Udruženje je nedavno uvelo i potpuno novu mapu na sajt Fruškaća koja, pored prirodnog i istorijskog nasleđa, otkriva i gde možete da prenoćite, vodi vas kroz zone zaštite Fruške gore, sadrži pešačke i biciklističke staze, informiše o tome gde možete da iznajmite bicikl, jašete konje ili uživate u degustacijama domaćih vina.

Pre manje od mesec dana, umetnici okupljeni oko udruženja Fruškać iz Novog Sada iscrtali su najveći mural na Fruškoj gori i intervenisali na nekoliko objekata u cilju oplemenjivanja zapuštenih i zanemarenih lokacija. Više o tome čitajte OVDE.

Tekst: 021.rs / HNS
Foto: Fruškaćeva Facebook stranica
Povezane teme: fruškać, fruška gora
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)