Guardian uvrstio Summer3p među najživopisnije festivale u Evropi
02. avg 2012. @ 14:27

Guardian uvrstio Summer3p među najživopisnije festivale u Evropi

Ugledni engleski časopis The Guardian je na svom sajtu, u članku novinarke Siane Rowe, dao pregled od osam evropskih festivala koji se održavaju na najatraktivnijim lokacijama. Pod nazivom Summer3p: Serbian SPA predstavljen je i Summer3p kao festival elektronske muzike u kojoj možete uživati iz udobnosti „gigantskog džakuzija“.

Ovo je još jedno priznanje za zanimljiv koncept Summer3p festivala, ali i za veliki entuzijazam koji organizatori, NVO AŠC i Fondacija Danilo Kiš, svake godine ulažu da bi napravili jednu od najboljih žurki u ovom delu Evrope.

Pored opisa atraktivne festivalske lokacije u članku se navode i informacije kako najjeftinije doći iz Engleske do Palića, gde odsesti, kad se održava festival...

Kompletan članak možete pročitati ovde.

Podsećamo vas da su dve fotografije sa Summer3pa 2009. godine ušle u finale manifestacije UK Festival Awards u kategoriji Fan Photo Award. UK Festival Awards (www.festivalawards.com) je najpoznatija manifestacija koja se bavi festivalima i tretira se kao Oskar u muzičkoj industriji (kada su festivali u pitanju). U pitanju je jedina dodela nagrada posvećena evropskoj festivalskoj industriji. Summer3p se tada našao u društvu najpoznatijih evropskih festivala kao što su: Isle Of Wight, Glastonbury, T In the Park, Sonisphere i Big Chill, kao jedini festival iz Srbije i regiona.

Deseti po redu festival elektronske muzike Summer3p, koji se održao od 19. do 22. jula, tokom četiri dana posetilo je oko sedam hiljada ljudi koji su pratili muzički program, pohađali radionice i provodlil se kraj Palićkog jezera i Termalnih bazena.

Povezane teme: Summer3p
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)