Happynovisad.com predstavlja Extra Bass veče poslednjeg dana Exit festivala
11. jul 2015. @ 14:38

Happynovisad.com predstavlja Extra Bass veče poslednjeg dana Exit festivala

Happynovisad.com, regionalni portal pop kulture i Extra Bass udružuju snage poslednje večeri Exit festivala i predstavljaju d'n'b program na No Sleep Novi Sad bini.

Extra Bass je projekat posvećen novim tendencijama u alternativnoj elektronskoj muzici sa posebnim akcentom na bass zvuk. Nastao 2010. godine kao klupsko veče i radijski šou, ovaj projekat je ugostio i vodeće regionalne i domaće izvođače koji poseduju inovativni pristup u modernoj plesnoj muzici. Extra Bass uspešno prezentuje novosadsku klupsku scenu na Dimensions festivalu, dok će na Exit festivalu predstaviti novu zvezdu ruske Bass scene pod imenom - Bop iz Sankt Peterburga.

Bop je nova nada ruske Bass scene. Poseduje izdanja za Exit records, KOS.MOS Music, Med School i Hospital Records. Zajedno sa Diagramom čini progresivni futuristički duo Abstract Elements i deo je projekta Micro Funk. Bop će predstaviti svoju samostalnu produkciju i kolaboraciju Abstract Elements kao minimalistički pristup novoj bass muzici.

Pročitajte intervju koji je Alexander Dmitriev aka Sasha Bop dao ekskluzivno za Happynovisad.com

Pored Bopa iste večeri nastupa i Enei kojeg smatraju predvodnikom nove ruske drum&bass scene i koji takođe dolazi iz Sankt Peterburga. Od 2003. godine se bavi produkcijom. Njegov uspon počinje 2007. godine izdanjima za Fokuz, Cyanide i Citrus Recordings. Nakon "Stonehead" EP izdatog za Critical Music dobija titulu "Best Newcomer Producer" za 2011. godinu od strane Drum & Bass Arena Awards. Enei će se predstaviti ekskluzivnim Classic DnB setom.

Pročitajte intervju u kojem se Enei predstavlja domaćoj poblici.

Pored dvojca iz Rusije publici će se predstaviti i domaće snage: Phillie P & Jackie Dagger, Codex + Castiljas MC, High Roll, Senzzor, Elarith, Okee i Subview.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)