John Digweed 25. aprila nastupa u Beogradu
23. apr 2015. @ 14:15

John Digweed 25. aprila nastupa u Beogradu

Jedan od najpopularnijih DJ-eva na planeti dolazi u Beograd 25. aprila u čast jubilarnog rođendana naše tehno zvezde Lee Dobričić!

Karijera John Digweeda poznata je po eksplozivnoj energiji koja se već dve decenije ne menja. On je osnivač agencije Bedrock Records, doma DJ zvezda kao što su Hernan Cattaneo, DJ Sneak, Christian Varela, Marco Bailey. Autor velikih hitova Gridlock i progressive himne Heaven Scent, bio je desetogodišnji rezident u najpoznatijem njujorkškom klubu Tvilu a potom i izglasan za najboljeg svetskog underground DJ-a. U svojim setovima kombinuje različite stilove, od progressive housea, techna, tech housea pa sve do minimala. Za razliku od mnogih drugih, John ostavlja poseban zvučni pečat zbog čega ga ljubitelji elektronske muzike širom sveta obožavaju. Upravo to pokazuju svakonedeljni nastupi u najvećim svetskim klubovima, tokom kojih fuzija originalnih instrumentalnih talasa sa potporom snažnih bas ritmova ostavlja bez daha!


Karte možete kupiti preko Eventim i Gigstix prodajne mreže, a cene ulaznica su: 700, 900, 1200 dinara, dok će oni koji žele VIP ulaznicu morati da izdvoje 1800 dinara.Povezane teme: John Digweed, techno
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)