Spavaj već jednom, je**te / Adam Manzbah / Booka

Spavaj već jednom, je**te

0.0 (0)
Autor:
Izdavač: Booka
Godina izdavanja: 2011
32 str.
ISBN: 978-86-88335-12-6
Izdavačka kuća Booka među prvima u svetu objavljuje knjigu koja predstavlja pravu književnu senzaciju otkako je u junu ove godine zasela na prva mesta lista Amazona i New York Times-a gde se nalazi već mesecima tokom kojih je prodata u preko 350.000 primeraka! U svim zemljama u kojima je do sada objavljena (Australija, Nemačka, Brazil) stigla je pravo na prvo mesto najprodavanijih knjiga, a u pripremi su desetine drugih inostranih izdanja. Srpsko izdanje u briljantnom prepevu Vladimira D. Jankovića stiže u domaće knjižare u petak 7. oktobra. Savršena knjiga za umorne roditelje čiji „anđeli“ jednostavno odbijaju da spavaju kad im je vreme i nimalo ih nije briga za to što mama i tata sutra moraju rano da ustanu.

Spavaj već jednom, je**te (Go The F**k To Sleep) knjiga je za pred spavanje, a namenjena je roditeljima koji žive u stvarnom svetu, gde dve-tri usnule plišane mace i ljupki stihčići za laku noć nisu baš uvek dovoljni da detence otpreme u carstvo snova. Ovozemaljsko, od srca napisano, i radikalno iskreno, ovo štivo je ovekovečilo dobro znane – a poslovično prećutkivane – patnje koje nas čekaju kad najdražeg anđelka treba spakovati u krevet. Lepa, subverzivna, a smešna da se upiškiš u gaće, knjiga Spavaj već jednom, je**te namenjena je svim roditeljima: novopečenim, iskusnim, a i onima koji se za roditeljstvo tek pripremaju. Svojoj deci, verovatno, ne bi trebalo da je čitate.


Poslušajte naraciju knjige u izvođenju Samuel L. Jackson-a.O autoru:
Adam Manzbah je objavio roman "Kraj Jevreja" ("The End of the Jews"), koji je poneo prestižno priznanje "California Book Award", i bestseler "Ljutiti crno-beli dečak", delo kome je 2005. list "San Francisco Chronicle" dodelio nagradu za Najbolju knjigu godine. Romane i eseje objavljivao je u listovima i časopisima "New York Times Book Review", "The Believer", "Poets & Writers", "Los Angeles Times" i mnogim drugim. Ove godine poneo je zvanje „profesor novog glasa književne proze“ na Univerzitetu Rut-gers. Njegova kćerka, Vivijen, ima tri godine.
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
(neregistrovan) @ 06. nov 2011. 18:56 #1
POLAKO, SPAVACES U PENZIJI, DO TADA ? POZDRAV ZA SVE VAS VELIKI.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

najcitanije knjige - top 10

A planine odjeknuše
Haled Hoseini
Veliki rat
Aleksandar Gatalica
Zvuci iz podmornice
Marija Jovanović
Jovanovo zaveštanje
Vanja Bulić
Sivi vuk - bekstvo Adolfa Hitlera
Džerard Vilijams, Sajmon Dansten
Devojka od papira
Gijom Muso
Živeti slobodno
Nik Vujičić
Kaluđer koji je prodao svoj ferari
Robin Šarma
Mono i Manjana
39 pesama
Nebojša Krivokuća
Utočište
Nikolas Sparks
Ogledala Lune / Predrag Popović, Saša Rakezić i Goran Tarlać
Ogledala Lune
Predrag Popović, Saša Rakezić i Goran Tarlać
Gde ptica peva najlepše / Alehandro Hodorovski
Gde ptica peva najlepše
Alehandro Hodorovski
Maktub / Paulo Koeljo
Maktub
Paulo Koeljo
Estoril / Dejan Tiago Stanković
Estoril
Dejan Tiago Stanković
Zašto psujem / Vedrana Rudan
Zašto psujem
Vedrana Rudan
Utvara / Ju Nesbe
Utvara
Ju Nesbe
Preljuba / Paulo Koeljo
4.0

Preljuba
Paulo Koeljo
Nove knjige