Campari kalendar 2012
11. nov 2011. @ 08:04  |  moda i oko nje

Campari kalendar 2012

Još jedan od poznatih kalendara otkriven je prošle nedelje u Milanu, najnovije izdanje čuvenog Campari kalendara koji je za 2012. nazavan "It's the end of the world, baby!" Inspirisan proročanstvom Maja da ce se kraj sveta natupiti 21. decembra 2012, italijanski proizvođač pića prikazao je seriju fotografija Mile Jovović u različitim scenarijima smaka sveta.

Upečatljive fotografije delo su međunarodno priznatog modnog fotografa Dimitria Daniloffa. Milu vidimo u večernjim haljinama sa nakitom koji su obezbedili Swarovski, Messika, Yann Weber, Stéphane Rolland i Paco Rabanne. Uvek u društvu flaše ili čaše Camparia, glumica prikazuje odlučan stav dok pozira između pustinja i uragana, meteora i vanzemaljaca.
"Naša je misija kao proizvođaca aperitiva da ljubiteljima Camparia ponudimo napet, pozitivan trenutak u vremenu, da slavimo uprkos svemu i nazdravimo životu," navodi izvršni direktnor Camparia Bob Kunze-Concewitz.

Campari kalendar prvi put se pojavio 2000. godine i do sada je nosio poznate licnosti kao što su Benicio Del Toro, Olga Kurylenko, Salma Hayek, Eva Mendes i Jessica Alba. Svake godine, brand izdaje samo 9999 kopija i distribuira ih isključivo prijateljima kompanije širom sveta.

Januar

Februar

Mart

April

Maj

Jun

Jul

Avgust

Septembar

Oktobar


Novembar

Decembar

Povezane teme: Campari, kalendar, Mila Jovović
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje