Cards Against Humanity u borbi za obrazovanje žena!
02. apr 2015. @ 11:05  |  vesti

Cards Against Humanity u borbi za obrazovanje žena!

Kreatori legendarnih Cards Against Humanity izbacili su najnoviju ekspanziju ove igre, a razlog koji stoji iza toga će vas sigurno oduševiti.

Naime, ovaj dek karata u potpuno je posvećen nauci i zove se Science Pack, a prihod od prodaje ove ekspanzije namenjen je stipendijama koje mogu da očekuju buduće studentkinje zainteresovane za karijeru u bilo kojoj naučnoj oblasti (iliti, što bi na engleskom rekli, STEM edukaciji – obrazovanju iz oblasti nauke, tehnologije, inženjeringa i matematike).

Ovaj dek sadrži 30 karata i prodaje se po ceni od 10 američkih dolara. Svi fazoni koji se mogu naći u njima su vezani za nauku i, po običaju, svi se nalaze na granici pristojnosti, kao, na primer, izraz „supermassive black hole“ („supermasivna crna rupa“).

No, ovo je svakako jedinstvena prilika da zahvaljujući nečijem uvrnutom smislu za humor, devojke zainteresovane za nauku dobiju tako sjajnu šansu. Na tome ovom timu zaista skidamo kapu. Ovo je možda mali korak za Cards Against Humanity, ali jeste veliki za čovečanstvo.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje