CHAMäLEON - The colors of snowboarding
03. okt 2013. @ 12:46  |  vesti

CHAMäLEON - The colors of snowboarding

Svetska premijera filma CHAMäLEON - The colors of snowboarding će se održati 18. oktobra u Cirihu u Švajcarskoj.

Glavni lik u filmu je jedan od najvećih snowboardera današnjice, Markus Keller (Nitro snowboards, Volcom, Vans, Red Bull) ali se u filmu pojavljuju još neka od najzvučnijih imena snowboarding-a…

Markus je jedan od pravi prototip “all-rounders” vozača - njegov stil je vanserijski (pogotovo njegov osećaj za tranziciju), dobitnik je svakojakih mogućih nagrada, krunisani svetski šampion, čovek sa verovatno najviše naslovnih strana svih značajnijih snowboard časopisa.

"Glavni fokus u filmu je na meni ali me moja ekipa vozača prati svuda, nebitno da li su iz tima Nitro, Volcom ili Red Bull, to su jednostavno momci sa kojima volim da vozim. Glavna ideja je bila da se pokažu različiti aspekti snowboardinga pa smo zbog toga film nazvali ChaMäleon: The Colors of Snowboarding. To bi trebalo da posliži kao analogija, kao što kameleon menja svoju boju da bi se prilagodio svojoj trenutnoj okolini, hteo sam da demonstriram da i ja mogu da se prilagodim različitim disciplinama snowboardinga", rekao je Markus u intervjuu za Onboard magazin.

Ovaj film predstavlja izuzetno ostvarenje vezano za snowboarding, a lokacije na kojima je sniman su neke od najboljih na svetu, vezane za ovaj sport - Arlberg, Helsinki, Lake Tahoe, Laax, Japan, Novi Zeland..

Premijera filma 18. oktobra će biti direktno dostupna na webu na adresi RedBull.tv.

Uloge: Markus Keller, Eero Ettala, Arthur Longo, Austin Smith, Nils Ardvidsson, Will Jackways, Ruiki Matsuda, Markus Kleveland, Marc Swoboda, Guch, Jaime Lynn, Bj Leines.

Režija: Pirmin Juffinger, Clemens Prankl, Vernon Deck

Producent: Vernon Deck

Povezane teme: snowboarding
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje