“Devojke na biciklima” sada na majicama
23. avg 2012. @ 10:35  |  vesti

“Devojke na biciklima” sada na majicama

Addict x INSA ‘Girls on Bikes’ kolekcija majica

Britanski brend “Addict” je oformio tim sa umetničima INSA i stvorio seriju majica sa fotografijama sada popularnog projekta “Girls on Bikes”. Prva izložba ovih umetničkih dela održana je u Hong Kongu 2011. godine, nakon čega je objavljen kompletan set fotografija javne instalacije tada nazvane “Devojke na biciklima” koje su nebrojeno puta “rebloggovane” i “shareovane.”

Dvanaest fotografija kada su zajedno čine jedinstveno umetničko delo, naizgled slučajne fotografije imaju zadatak da nateraju posmatrače da potraže dublje značenje na temu načina na koji shvatamo vlasništvo nad javnim prostorom. Sada su neke od tih fotografija deo seta majica, štampane na belom pamuku, kao deo nove kolekcije za “Addict.”

Najupečatljiviju boju na fotografiji prati logo proizvođača koji krasi rukav majice, a trio upotpunjuje unutrašnja obrada okovratnika u istoj boji, a svakako će modeli Layla, Emily i Vicky privući najviše pažnje na ulicama, kao što je bio slučaj i kada su fotografije nastale na ulicama Londona. Proizvodi su sada dostupni u “online” prodavnici na adresi www.addict.co.uk.

Povezane teme: bicikl, umetnost, street art, INSA
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje