Ekološki modni dnevnik Emme Watson
06. mar 2017. @ 13:02  |  vesti

Ekološki modni dnevnik Emme Watson

Iako britanska glumica Emma Watson dosad nije bila preterano aktivna na društvenim mrežama, nedavno je otvorila svoj drugi Instagram profil koji će biti posvećen modi i to onoj održivoj.

Na novom profilu The Press Tour Emma Watson će objavljivati fotografije s promocije filma Lepotica i zver. Osim što je stvoren za obožavatelje Disneyjevog klasika, ovaj nalog je i dnevnik njenih ekoloških modnih kombinacija. Ekološki osvištena glumica objavaće svaku svoju pažljivo odabran kombinaciju i detaljno opisati šta nosi. Tako je za prvo prikazivanje filma odabrala kreaciju kuće Oscar de la Renta napravljenu od organske svile i organskog pamuka, a nosila je i kaput brenda Stella McCartney, prvog luksuznog brenda koji u proizvodnji ne koristi kožu, perje niti krzno.
Profil je nastao u saradnji s njenom stilistkinjom Rebeccom Corbin-Murray koja, jednako kao i Emma Watson, bira isključivo održivu modu, a najbolji primer za to je glamurozna kreacija koju je nosila - haljina kuće Louis Vuitton napravljena od recikliranog poliestera, odnosno plastičnih boca.


Izvor: gloria.hr
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje