#ImNoAngel, kampanja koja je zapalila društvene mreže
09. apr 2015. @ 13:30  |  moda i oko nje

#ImNoAngel, kampanja koja je zapalila društvene mreže

Poslednjih dana ste verovatno naleteli na vest o najnovijoj kampanji „I’m no angel“ koju vodi robna kuća Lane Bryant. Uperena direktno protiv brenda Victoria’s Secret, odnosno njegovih predstavnica Viktorijinih anđela, ova kampanja ima za cilj da pokaže kako je svako žensko telo lepo, bez obzira na veličinu. Takođe, ohrabruju se žene da postavljaju svoje slike uz hešteg #ImNoAngel, kako bi se poslala poruka da su sve žene seksi i da se svaka oseća dobro u svom telu.

Ovaj potez se pokazao kao izuzetno efektivan i prihvaćen je sa oduševljenjem, te društvene mreže doslovno „gore“ otkako je kapanja započela. Promotivni spot je jednostavan, bez muzike i prikazuje plus size modele koje govore afirmativno o svom telu, dok poziraju u donjem vešu.


Lane Bryant ovim pokušava da sruši standarde koje su postavili Viktorijini anđeli, te je ovo i reakcija na jednu od poslednjih Viktorijinih reklama - sliku na kojoj se nalaze mršave, visoke devojke i poruku „The perfect body“ („Savršeno telo“). Sama reklama je izazvala oštre kritike, između ostalih i tu da šalje „nezdravu i opasnu poruku“, te je slogan promenjen.
Povezane teme: ImNoAngel, plus size
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje