Koliko košta biti Batman?
04. avg 2012. @ 09:50  |  moda i oko nje

Koliko košta biti Batman?

Grafici istraživanja “Cena biti Batman” pokazali su koliko je zaista skupo biti uspešan u borbi protiv kriminala i ostati uvek predmet divljenja. I dok izmišljeni lik Bruce Wayne može sve ovo da priušti sebi u toj borbi, stvaran život ima i stvarne cene i troškove toga “biti Batman”, kao i biti bilo koji super-heroj, a to je nešto što većina nikada sebi neće moći da priušti.

Batman grafici ilustruju detalje svih troskova, od kostima, oklopa, naoružanja, rekvizita, preko voznog parka do luksuznog imanja koje krije identitet ovog heroja. Ukupna cena je astronomski visoka – čak dovoljna za finansiranje lične vojske! Samo luskuzno opremljeni kostim-oklop, sa svim sistemima na sebi, koštao bi preko milion američkih dolara.

Vozila koja Batman koristi i koja su mu lako dostupna u stripu i na filmu, u stvarnom životu bi ga koštali 80 miliona dolara, a imanje sa vilom i pećinom procenjeno je na čak 600.000.000, bez troškova održavanja i posluge. Kada uz sve ovo saberemo i troškove treninga, oružja, biti Batman u realnom svetu košta preko 682 miliona američkih dolara! Da li je to više od onoga koliko ste bili spremni da potrošite?

Povezane teme: Batman, DC comics
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
(neregistrovan) @ 16. sep 2012. 15:02 #1
uuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
0 0
(neregistrovan) @ 17. sep 2012. 14:23 #2
bio bih spreman da potrosim toliko kad bih imao
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje