Lana i David: Glas, lice i telo H&M
30. avg 2012. @ 08:43  |  vesti

Lana i David: Glas, lice i telo H&M

Popularna pevačica Lana Del Rey je novo lice i glas brenda H&M za jesen, kao što je potvrđeno u julu, kada su pred nama bile i prve fotografije ovog interesantnog spoja. Sada njoj društvo pravi David Beckham, koji se posle prve uspešne saradnje vraća ovom svedskom modnom gigantu sa kolekcijom donjeg veša za sezonu jesen/zima 2012.

Reklamna kampanja koju je pevačica započela sadržaće štampani materijal sa fotografijama za koje su bili zaduženi Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, a koje su sada pred nama, kao i kratak film pevačice koja će obraditi numeru “Blue Velvet,” za koji je zadužen reditelj Johan Renck.

Spot za “Blue Velvet” biće dostupan u celini na hm.com od 19. septembra, a segmenti ovog materijala će poslužiti za TV kampanju. Planirana je i druga štampana kampanja u nastavku sezone, kada će biti prikazano najbolje u modi za zimu, sa fotografijama koje će biti objavljene u oktobru.

Za fotografije popularnog Davida zadužen je bio fotograf Alasdair McLellan iz Los Anđelesa, koji na crnoj pozadini izvlači maksimum iz tela ovog fudbalera. Ova ekskluzivna saradnja jedne fudbalske zvezde i brenda H&M prodavaće se tokom čitave godine u svim prodavnicama ove modne kuće.


Povezane teme: Lana Del Rey, David Beckham, H&M, moda
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje