Nameštaj za mačke - život na visoke četiri noge
30. apr 2018. @ 11:07  |  vesti

Nameštaj za mačke - život na visoke četiri noge

Mladi bračni par iz Novog Sada pronašao je zanimljiv način da kanališe svoju posvećenost mačkama i iskustvo stečeno višegodišnjim saživotom sa četvoronožnim vragolanima.

Branka i Nebojša, dvojac iza radionice Mjautoritet, za polje rada odabrao je tačku na kojoj su susreću potrebe mačaka i ukusi njihovih vlasnika. Mjautoritet toaleti za mačke pravljeni su po meri svojih korisnika, ali sa fokusom ne samo na praktično, već i estetski ugodno.Velika Mjautoritet komoda spreda


U pitanju su toalet-komode pravljene od kvalitetne iverice koja se lako održava i prijatna je na dodir. Radionica nameštaja Mjautoritet trenutno u ponudi ima dve varijante elegantnih i praktičnih komoda koje su vlasnicima jednostavne za održavanje, a macama predstavljaju posebnu zanimaciju.

Sama ideja za stvaranje ovakvih proizvoda proistekla je iz ličnog iskustva.
- Naše krznene cimerke, Mika i Paulina, doselile su se u naš stan pre četiri godine i od momenta kada su se upoznale, zajedničkim snagama čine našu svakodnevnicu haotičnijom, komplikovanijom i mnogo, mnogo lepšom. Život sa mačkama nam je pokazao da je neophodno da obezbedimo stan tako da svo četvoro budemo zadovoljni, ali i da osmislimo mirno mesto gde bi one mogle da obavljaju nuždu daleko od naših pogleda - pišu Branka i Nebojša na sajtu radionice.


Unutrašnjost komode potpuno je podređena mačjim potrebama


Njihova velika toalet-komoda sadrži otvor za mačke sa leve strane, posudu za posip, otvor za posudu, otirač za šape, fioku za skupljanje rasutog posipa, i prostor za skladištenje u kojem mogu da se čuvaju džakovi s posipom i ostale potrepštine.

Ova komoda dostupna je i u nešto jednostavnijoj varijanti, ali bez otirača i fioke za skupljanje rasutog posipa.

Mala Mjautoritet komoda zgodna je opcija za male stanove


Tim Mjautoriteta komode izrađuje po porudžbi, a iz radionice najavljuju da trenutno rade na još nekoliko modela mačjeg nameštaja. No, pre nego što ih izbace na tržište, Paulina i Mika će morati da rade punom parom kako bi što bolje istestirale sve proizvode.

Pratite Mjautoritet na Fejsbuku i Instagramu.

Foto: Mjautoritet / Mirela Kuč


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje