Nastavlja se modna revija na policama supermarketa
04. jan 2011. @ 15:39  |  vesti

Nastavlja se modna revija na policama supermarketa

Osvt na uspešne saradnje iz 2010. godine

Dizajnerka iz Berlina, Ester Perbandt, pridružiće se dugoj listi onih ikona visoke mode koje su svoj talenat i kreativne vizije posudili najširem tržištu, od jakni za flaše “Prosecca” do kolača! Na početku nove godine “modnih revija na policama supermarketa” osvrnućemo se i na neke od najuspešnijih saradnji dizajnera mode i sveta robe najšireg tržišta u godini koja je iza nas.

Issey Miyake za “Evian“
“Evian” je protekle jeseni angažovao svetski poznatog dizajnera Issey Miyake-a, čuvenog po svom minimalističkom šik dizajnu, za četvrtu godišnju ograničenu seriju boca ovog brenda. Miyake se pridružio dugoj listi ikona dizajna i stila koji su radili boce ove francuske vode od 2008. do danas, na kojoj su imena poput Christian Lacroix, Jean Paul Gaultier, i Paul Smith. Nova boca je jednostavna, sa cvetom zivih boja i sloganom brenda, ” Live Young.” Cena ove boce je bila 6 eura, odnosno 37,5 eura za pakovanje od 12 boca.


Esther Perbandt za “Prosecco” i “Absolut Vodka”
Ovu dizajnerku čeka veliki projekat. Angažovana je od strane firme “Scavi & Ray”, zvaničnog dobavljača “Prosecca” za berlinski “Mercedes Benz Fashion Week”. Njen zadatak je da dizajnira ograničenu seriju jakni za velike “Prosecco” boce, inspirisane svilenim i kožnim mini haljinama iz njenih prethodnih kolekcija. Pored toga, ona je odabrana da kreira i luksuzni asesoar koji prati ograničenu kolekciju “Absolut Vodka” za praznike, nazvanu “Absolut Glimmer”. Trenutna cena njene plave kožne torbe na srebrnom lancu je 499 eura!


John Galliano za “Ladurée“
Za sezonu praznika, engleski dizajner John Galliano je udružio snage sa čuvenom francuskom kućom “Ladurée” u kreiranju ograničene edicije “modnih” kolača. Ovaj proizvod je već od novembra bio dostupan u “Ladurée” prodavnicama širom Evrope. Boja je bila inspirisana Gallianovim aktuelnim parfemom “Parlez Moi d’Amour.” Ova saradnja prati korake slavnog Christiana Louboutina koji je za “Ladurée” radio 2009.

Karl Lagerfeld za “Coca Colu”
Nakon što je dizajner modne kuće “Chanel” izjavio da je 2001. godine smršao zahvaljujući velikoj količini “Diet Coke” koju je konzumirao, “the Coca Cola company” je ponudila “Kralju Karlu” da redizajnira njihove boce. Dizajnirane specijalno za francusko tržište , Lagerfeld Coca Cola Light boce su u aprilu bile prepoznatljive na policama sa svojim pink zatvaračima i čuvenom siluetom dizajnera. Ograničena kolekcija koja je u kutiji pored boce sadržala i odgovarajući otvarač, prodavala se po ceni od 47 eura. Pored njega, za “Diet Coke” su dizajnirali i Natalie Rytkiel, Roberto Cavalli, GFF i drugi.FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje