Povratak sa stilom: Adidas Superstar
24. mar 2015. @ 14:35  |  moda i oko nje

Povratak sa stilom: Adidas Superstar

Posle nekoliko (dugih) godina konačno se na scenu vratio model koji je zapravo i obeležio čitavu jednu epohu kuće Adidas. Model koji je dovoljno univerzalan da ga nose i deca i odrasli, i dame i gospoda, i to u svakakvim kombinacijama. Nama kojima su originalne adidaske tokom srednje bile isuviše skupe, sada se pruža nova prilika da ovaj stari dobri model ponovo nađemo u prodavnicama i ispromovišemo ga u najboljem mogućem trenutku!

Znalci među vama sigurno znaju da se Superstar model pojavio 1970. i odmah osvojio postojeće, a privukao mnogobrojne nove mušterije koje dotad nisu ni kročile u prodavnice sportskog tipa. Njihova jednostavnost, tri crne pruge na snežno beloj podlozi i simetričan reljef spreda, uspela je da zadovolji potrebe kako onih koji su od obuće tražili isključivo udobnost, tako i modne sladokusce koji su sa njima napravili ono što smo dugo zvali modnom elegancijom.


Zvanično su postale „in“ kada su ih tokom osamdesetih počeli da nose hip-hoperi, a na pauzu su otišle nešto kasnije kada su šareniji modeli stupili na scenu. Nakratko su se vratile krajem devedesetih i početkom 2000-ih (baš za vreme naše srednje), ali nisu uspele da podignu veliku prašinu. To im je napokon uspelo početkom ove sezone, baš na 35. rođendan.


U to ime, a kako bismo damama pokazali kako se ove lepotice mogu nositi i nakon džoginga, prosleđujemo vam nekolicinu uspešnih modnih kombinacija sa Superstarkama u glavnoj ulozi. Iako vam se na prvi pogled može činiti da su ih „rezervisale“ samo hipsterke u dugim mantilima, verujte nam da one savršeno idu uz suknjice i nežnije kombinacije.

A sad trk po najelegantnije patike ikad!


Povezane teme: adidas
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Moda i oko nje